De ce s-a răcit relația Andrei și a lui Cătălin Măruță de finul Pepe: „Nu se mai vizitează ca pe vremuri. Se sună doar cu ocazia diverselor evenimente”

Updated on iunie 11, 2024 De ce s-a răcit relația Andrei și a lui Cătălin Măruță de finul Pepe: „Nu se mai vizitează ca pe vremuri. Se sună doar cu ocazia diverselor evenimente” 1

Andra și Cătălin Măruță i-au devenit părinți spirituali lui Pepe, odată ce artistul s-a căsătorit cu Raluca Pastramă. Cei doi i-au botezat fetițele, iar relația lor cu finii era una extrem de apropiată. Artistul a divorțat însă după opt ani de căsătorie de mama copilelor sale, iar la scurt timp, și relația sa cu nașii a avut de suferit.

„Pepe nu e genul care să se certe cu cineva. Nu, nu s-a certat nici cu Cătălin Măruță și nici cu Andra. Au păstrat mereu o relație civilizată. Doar că între cei trei a intervenit o ruptură, relațiile dintre ei s-au răcit. Nu se mai vizitează ca pe vremuri. Se sună doar cu ocazia diverselor evenimente de familie, pentru a-și face urări, dar nu mai petrec timp împreună”, a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO o persoană apropiată acestora.

Nașul băiețelului lui Pepe a fost fratele său cel mare. Andra și Măruță au fost puși în fața faptului împlinit. Nici măcar nu au fost întrebați dacă-și doresc să-l creștineze tot ei și pe junior”, a adăugat aceeași sursă.

Contactat pe marginea acestui subiect, Pepe nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această ruptură, preferând să dea o declarație evazivă, care lasă loc de interpretări.

„Nu stau să mă justific pentru o astfel de informație”, a declarat Pepe.

Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peste 200 de invitați
Pepe și Yasmine Ody sunt oficial soț și soție. Cei doi au avut o nuntă parcă desprinsă din basme, exact așa cum și-au dorit. Peste 200 de invitați le-au fost alături și s-au bucurat alături de ei la fericitul eveniment.

Au fost alături de ei familiile, copiii, prietenii apropiați, dar și o mulțime de persoane din showbiz-ul românesc. Cu toții s-au distrat și au dansat toată noaptea, făcând o atmosferă de ținut minte. Printre invitați s-au numărat Liviu Vârciu, Mirela Vaida, Ramona Olaru, Mihai Petre, etc, scrie romaniatv.net.

Decorul a fost unul deosebit, florile predominante fiind albe. Rochia lui Yasmine a fost în ton cu aranjamentele florale. Ody a avut o rochie de mireasă lungă, crăpată în zona din față, cu un decor pe umeri. Spre seară s-a schimbat cu o rochie sexy, cu spatele gol, care a făcut furori.

”Eu sunt genul de om care se pregătește minuțios, dar de data asta am vorbit cu un prieten foarte bun, Alex, care are o firmă de organizări evenimente și a înțeles exact ce vreau. Eu și Yasmine am avut munca de a tria și de a sorta, de a alege oamenii care vin să se bucure pe bune și atât, ceea ce ne-a fost destul de greu. Nu sunt mai mult de 230 – 220, ceva de genul, deci undeva pe acolo”, a declarat Pepe, la Xtra Night Show.

Pentru Pepe este a treia căsătorie. După ce a lăsat în urmă tot trecutul și dezamăgirile, artistul a decis să mai dea iubirii o șansă. Și-a găsit fericirea alături de Ody și e mai bine ca oricând.

Prima dată a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, de care s-a despărțit în 2011. Apoi s-a căsătorit din nou, dar a divorțat în 2020. De această dată, Pepe e convins că și-a găsit marea dragoste.

error: Content is protected !!