CFR Cluj a adus 2 jucători în aceiași zi, dar a renunțat la 3

Updated on iunie 11, 2024 CFR Cluj a oficializat transferul lui Armend Thaqi (31 de ani), fundaș dreapta adus de la FC Ballkani, campioana din Kosovo, dar și a fundașului stânga Simao Rocha (23 de ani).

„Bine ai venit, Armend Thaqi! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Armend Thaqi este noul nostru fundaș dreapta.

CFR Cluj a adus 2 jucători în aceiași zi, dar a renunțat la 3 1

Originar din Kosovo, Thaqi a evoluat până acum în țara sa natală. Un pasator decisiv desăvârșit, Armend vine în Gruia de la FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, echipă pentru care a bifat 172 de apariții, dintre care 33 doar în competițiile europene, semnând 15 goluri și 36 de assist-uri!

În 2017, Thaqi a primit prima sa convocare la Echipa Națională a Republicii Kosovo, bifând până acum 5 prezențe pentru reprezentativa țării sale”, a apărut pe pagina CFR-ului.

„CFR-iști, faceți cunoștință cu noul nostru fundaș de bandă! Tânărul portughez, în vârstă de 23 de ani, vine în Gruia de la Paços de Ferreira, formația pentru care a bifat 24 de partide în sezonul recent încheiat.

CFR Cluj a adus 2 jucători în aceiași zi, dar a renunțat la 3 2

Apărătorul stânga a mai evoluat și pentru União Torreense, echipă în tricoul căreia a jucat 37 de partide și a marcat 4 goluri. Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe reușite alături de echipa noastră!”, a apărut pe pagina clujenilor.

Simao a mai jucat până acum pentru Amarante și Torreense. Acesta are o talie impresionantă pentru un fundaș lateral. Măsoară 1,86 metri, conform informațiilor furnizate de transfermarkt.com.

Trei jucători, OUT de la CFR Cluj!

Filippo Falco, OUT de la CFR Cluj
Filippo Falco (32 de ani) a fost adus de CFR Cluj în februarie 2024, însă formația din Gruia nu l-a folosit în niciun meci, iar atacantul de bandă a plecat de la formația antrenată de Dan Petrescu.

”Mulțumim, Filippo Falco! Clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind încetarea amiabilă a colaborării cu jucătorul Filippo Falco. Mult succes în carieră, Filippo!”, a anunțat CFR.

Petar Mamic, OUT de la CFR Cluj
Sosit în ianuarie 2024 de la Zalgiris, Petar Mamic (28 de ani) s-a despărțit de CFR Cluj după doar patru meciuri jucate în tricoul ardelenilor.

”Mulțumim, Petar Mamić! Clubul CFR 1907 Cluj anunță despărțirea de fundașul Petar Mamić, al cărui contract a ajuns la final. Îi mulțumim pentru munca depusă și îi urăm multă mai departe în carieră!”, au transmis cei de la CFR Cluj.

Omar El Kaddouri, OUT de la CFR Cluj
Omar El Kaddouri (33 de ani) a sosit în Gruia în iarnă, iar aducerea lui era văzută ca o lovitură de proporții, având în vedere faptul că a jucat în cariera sa la echipe precum Napoli, Torino și PAOK.

În cele din urmă, după doar nouă meciuri, mijlocaș ofensiv a fost lăsat să plece de către CFR Cluj.

”Mulțumim, Omar El Kaddouri! Clubul nostru anunță încetarea colaborării cu Omar El Kaddouri, al cărui contract a ajuns la final.

Venit în Gruia în luna ianuarie, Omar a bifat 9 partide în tricoul CFR-ului, reușind să marcheze un gol. Îi mulțumim pentru munca depusă la CFR Cluj și îi urăm multă baftă în carieră!”, a anunțat CFR Cluj pe rețelele sociale.

error: Content is protected !!