Cine a iești primar în comunele din jurul Clujului: Florești, Baciu, Apahida, Chinteni

Updated on iunie 10, 2024 Cine a iești primar în comunele din jurul Clujului: Florești, Baciu, Apahida, Chinteni 1

Bogdan Pivariu a câștigat cel de-al doilea mandat la Primăria Florești cu peste 50% din voturi, în urma numărării părțiale.

” Votul vostru mă responsabilizează și mă motivează să continuăm munca începută acum 4 ani. În următorii patru ani, ne propunem să continuăm să modelăm Floreștiul într-o comunitate modernă, să implementăm proiecte menite să rezolve problemele cu care se confruntă comunitatea noastră și să creăm un mediu prosper și prietenos pentru noi toți.

Știu că avem multe provocări de depășit, dar sunt convins că împreună avem și soluțiile potrivite. Îi felicit și pe ceilalți contracandidați. De mâine, vom continua munca începută acum patru ani, cu aceeași implicare.”, a transmis primarul Bogdan Pivariu pentru al doilea mandat.

În comuna Baciu, primarul pentru următorii 4 ani rămâne tot Balázs János, care a câștigat cu peste 50% din voturi. „Mulțumim pentru încredere! De mâine vom continua să lucrăm împreună cu sprijinul și ajutorul dumneavoastră”, a transmis acesta.

Lucia Suciu, “primărița de fier” a comunei Chinteni,  a câștigat un nou mandat. Aflată astfel la cel de-al șaptelea mandat.

“Dragii mei consăteni. Acum la final de exercițiu electoral țin să vă mulțumesc pentru spiritul civic de care ați dat dovadă și pentru prezența dumneavoastră la urne.

Vă mulțumesc de asemenea pentru că prin votul dumneavoastră majoritar ați ales stabilitatea și pentru încrederea acordată echipei noastre.

Vă promit că împreună vom avea puterea de a continua proiectele începute și ne vom preocupa, după cum ne cunoașteți de 6 mandate, pentru dezvoltarea permanentă și continuă a comunității noastre.

Celor care au avut alte opinii electorale țin să le precizez că pentru mine și pentru noi ca echipă, comunitatea numită comuna Chinteni este desăvârșită și prin diversitatea de opinii, care inevitabil duc la progres.

Vă aștept cu drag pe toți să contribuiți prin ideile, elanul, avântul și criticile dumneavoastră la prosperitatea economică, culturală și socială a comunei, asigurându-vă în aceste momente că binele comunității va fi singura valoare care ne va îndruma pașii.

Vă mulțumesc tuturor!!”, a scris pe Facebook Lucia Suciu.

PSD a câștigat mai multe primării din județul Cluj în urma alegerilor locale de duminică, dintre care unele conduse de primari PNL, dar a și pierdut unele importante, cum este Primăria Apahida.

La Apahida a câștigat candidatul PNL, Cristina Belce, care l-a învins pe Grigore Fati (PSD).

Potrivit numărătorii paralele efectuate de PSD, social-democrații clujeni au pierdut patru primării din județ, dar au câștigat alte șapte. Conform primelor informații, PSD Cluj a pierdut primăriile din:

  • Cășeiu
  • Bobâlna
  • Apahida
  • Beliș

Pe de altă parte, social-democrații au reușit să câștige următoarele șapte primării:

  • Mintiu Gherlii
  • Unguraș
  • Poieni
  • Călățele
  • Ploscoș
  • Vultureni
  • Geaca
error: Content is protected !!