De ce nu a cumpărat Vlăduța Lupău absolut nimic pentru al doilea copil: „Nu e vorba despre zgârcenie”

Updated on iunie 9, 2024 De ce nu a cumpărat Vlăduța Lupău absolut nimic pentru al doilea copil: „Nu e vorba despre zgârcenie” 1

Vlăduța Lupău a oferit detalii despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil și nu a ezitat nici să ne vorbească despre al treilea copil, dat fiind că spunea la un moment dat că își dorește să aibă o familie numeroasă. Aceasta a spus că va apela la ajutorul unei bone când va veni mezinul pe lume, menționând că vrea să revină pe sceană cât de repede poate, în funcție de cum se recuperează.

Vlăduța Lupău spune că totul este pregătit deja pentru cel de-al doilea copil. „Dacă era fetiță, trebuia să mai facem modificări, dar așa… nu necesită nicio schimbare, ci va lua camera lui Iair, care este cam nefolosită, el dormind și stând doar cu noi”, a spus vedeta într-un interviu pentru viva.ro.

Deja am apelat la o agenție și bona e „pe drum. Așteptăm să ajungă și să avem noroc de o femeie bună cu care să ne înțelegem și noi, dar mai ales Iair, pentru că va locui în casa noastră. Cu siguranță o să reiau activitatea foarte repede, la fel cum a fost și la Iair. Am mers la cântat după 10 zile… Dacă o să mă simt bine, desigur că voi merge. Foarte greu să plec de lângă Iair îmi este în orice moment, chiar și când trebuie să merg la magazin după mici cumpărături… Deci ăsta e cel mai mare greu, care nu apare sau dispare la un interval anume”, a mai spus Vlăduța, care spune că și-ar dori și o fetiță.

„Ca o glumă pe care am auzit-o cândva: „Unu-i prea puțin, doi îs prea mulți. (râde) Ceva de genu! Mi-ar plăcea să am și o fetiță, dar cred că nu mai am curajul să risc.”

Cântăreața a mai spus și de ce nu a cumpărat absolut nimic pentru al doilea copil.
Să știi că nu am cumpărat nimic, absolut nimic. Și nici nu am de gând. Am păstrat toate hăinuțele de la Iair și avem noroc că fratele lui se va naște aproximativ în aceeași perioadă, deci vom folosi de la cel mare la cel mic. Nu e vorba despre zgârcenie, sper să nu se înțeleagă greșit… E vorba că mi-ar plăcea să-l văd în hăinuțele fratelui. Vreau și când iese din spital să-l îmbrac la fel. Legat de botez, încă nu ne-am gândit așa departe… O să fie, oricum, ceva special.”

Ea mai spune că are și un mare noroc cu Adi, pentru că este un tată foarte grijuliu.
E un tată pe care multe fete și-l doresc pentru copiii lor. Mă ajută la absolut orice! Fără el nu m-aș fi descurcat de cele mai multe ori. Nu lipsește de la nicio băiță de-a lui Iair, de la nicio plimbare, de la nimic. E prezent cu totul în orice. Tocmai de asta, Iair ne iubește extrem de mult pe amândoi, ba chiar aș putea să spun că mai mult pe el.”

error: Content is protected !!