Eva Măruță, în primul ei interviu după succesul filmului “Tati part-time”: „Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria”

Updated on iunie 4, 2024 Eva Măruță, în primul ei interviu după succesul filmului "Tati part-time": „Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria" 1

Eva Măruță a oferit un prim interviu după succesul filmului “Tati part-time”. Micuța actriță a vorbit despre cum a primit vestea că va juca în film.

„Mama și tata mi-au spus că au stat de vorbă cu o echipă despre un film în care aș juca eu și m-au întrebat cum mi se pare ideea. Evident că am sărit în sus de bucurie! Mi-au explicat ce ar presupune asta, că ar trebui să învăț replicile, că ar trebui să merg la filmări, să repet de multe ori, au vrut să înțeleg cât mai bine ce ar însemna asta și să nu mă grăbesc când spun că vreau.

Am înțeles din prima și am fost sigură, sigură că vreau să joc în film. De fapt, am simțit că este fix ce trebuie pentru mine”, a spus Eva Măruță într-un interviu pentru viva.ro.

Aceasta a spus și cum s-a simțit să joace alături de actori pe care i-a văzut doar la televizor.

„Nu m-am simțit intimidată pentru că toți cei cu care am lucrat au fost foarte prietenoși și mi-au spus de la început să mă port firesc cu ei. Am avut sentimentul că nu contează vârsta sau experiența, că suntem buni prieteni și facem un proiect care ne place mult. Iar acum, dacă revăd filmul, exact asta cred că transmite: că ne-a plăcut mult să lucrăm la film.”

Eva Măruță a vorbit și despre ce urmează pentru ea.

„Îmi place actoria, iar muzica și dansul au legătură cu asta, sunt coregrafii sau cântece în multe spectacole. În curând, voi lansa o piesă cu mama mea, o piesa pe care am primit-o de la Whats UP cu mult timp înainte de filmul „Tati Part-Time. Oricum ar fi, film sau muzică, eu mă simt ca acasă pe scenă, iar asta cred că moștenesc de la părinții mei. Sunt foarte norocoasă că ei cred în mine și mă susțin”.

error: Content is protected !!