Zilele Clujului, un succes. Peste 350.000 de clujeni au participat la evenimentele din întreg orașul

Updated on iunie 3, 2024

Zilele Clujului, un succes. Peste 350.000 de clujeni au participat la evenimentele din întreg orașul 1
default

Festivalul de suflet al clujenilor ajunge la finalul unei noi ediții care a creat legături în comunitate, care a adus în oraș o dinamică aparte, energie, culoare și un optimism contagios. Împreună, clujenii s-au distrat și s-au relaxat, în număr record, în toate locațiile ce au găzduit activități: în piețe, în Parcul Central, în piațete, pe noile străzi pietonale, în parcurile de cartier, în muzee, la bazele sportive, pe râul Someș și în multe alte locuri.

Practic, întreg orașul a fost cuprins în aceste zile sub auspiciile sărbătorii. În Piața Unirii, ultima zi a evenimentului a reunit cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară, care au oferit publicului un Regal folcloric de excepție, nu înainte însă de Crosul Universităților Clujene, unde studenții și profesorii au alergat dis-de-dimineață. Istoria încă a prins viață pe Potaissa, aromele și gusturile festivalului gastronomic internațional s-au îmbinat cu tradițiile și obiceiurile comunităților internaționale, iar parcul central a răsunat constant de chicote, râsete și voie bune.

A fost ultima zi de concerte și în Piața Muzeului, bazele sportive au fost săli de clasă în aer liber, prin activitățile educative și sportive pregătite pentru copii. Clujenii care au trecut pe Iuliu Maniu au putut să își reînnoiască garderoba și să afle lucruri despre reutilizare în cadrul Catrafusale, iar cei care au trecut prin muzee s-au bucurat în continuare de niște expoziții inedite. La Centrul de Cultură Urbană, în toate locațiile, vizitatorii au avut oportunitatea să participe la diferite activități, expoziții sau proiecții de film.

„În numele întregii comunități, Primăria municipiului Cluj-Napoca mulțumește celor peste 100 de parteneri angrenați în organizarea acestui veritabil festival al tuturor clujenilor:
PARTENERI OFICIALI:
Terapia – O companie Sun Pharma, Iulius Mall Cluj-Napoca
PARTENERI PRINCIPALI:
BCR, Ursus, Betfair Romania Development, Vodafone, Emerson, NTT DATA Romania
PARTENERI:
Moldovan Carmangerie, Coral Impex, msg systems, Liberty Residential,
Farmec, Autoworld, Coca-Cola, Alexandrion, Fundația Montessori, PMA Invest

Ne revedem în 2025, cu noi activități, noi povești, noi momente de neuitat. Până atunci, vă invităm să urmăriți în continuare conturile de social media Zilele Clujului, deoarece avem mii de fotografii și video pe care vrem să le împărtășim cu dumneavoastră. La mulți ani, clujeni,
oriunde v-ați afla!”

error: Content is protected !!