Câți copii are Claudiu Bleonț, cu cele patru soții! Actorul s-a mutat în Beliș, Cluj

Updated on mai 31, 2024 Câți copii are Claudiu Bleonț, cu cele patru soții! Actorul s-a mutat în Beliș, Cluj 1

Claudiu Bleonț este apreciat pentru cariera de succes pe care o are în lumea teatrului, fiind însă criticat pentru cele patru căsătorii pe care le-a avut pe parcursul vieții sale. Dintre aceste patru, trei căsătorii s-au terminat cu un divorț, iar deși acestea ar fi suficiente motive pentru a își pierde speranța în iubire, Claudiu Bleonț a sperat în continuare să își găsească jumătatea, iar aceasta nu a întârziat să apară.

Prima relație ce a ajuns să fie în atenția publicului a fost cea dintre Claudiu Bleonț și Irina Tapalaga, fiica actorului Stefan Tapalaga si a regizoarei Sanda Manu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1981, însă după doar cinci ani de mariaj, cei doi au decis să pună punct relației și să meargă pe drumuri diferite. Cu toate acestea, Claudiu Bleonț mărturisește că între el și prima lui soție a rămas o dragoste diferită, delicată, ce iese la suprafață de fiecare dată când cei doi se revăd, scrie kanald.ro.

Irina Tapalaga a decis să nu urmeze o carieră în actorie, asemenea tatălui său, aceasta studiind Arte Plastice. Prima soție a lui Claudiu Bleonț are un talent aparte în pictură și a decis să îl folosească pentru a realiza icoane pictate manual pe sticlă, pe care acestea le vinde. După separarea celor doi din anul 1986, Claudiu Bleonț și-a găsit dragostea pentru a doua oară, alături de Beatrice Rancea.

Beatrice Rancea era o balerină grațioasă din România, până în momentul în care a decis să urmeze o altă pasiune, cea pentru regizare. Claudiu Bleonț și Beatrice Rancea au știut că își doresc să fie împreună pentru restul vieții, iar în anul 1986, cei doi au făcut pasul cel mare.

Povestea lor de dragoste a ținut 14 ani, atunci când Beatrice Rancea a decis să se separe de actor, astfel încât să nu trăiască cu regret mai târziu, regretul unei vieți mai împlinite alături de alt bărbat. Beatrice Rancea explica la acel moment că între ea și Claudiu Bleonț se dezvoltase mai mult o relație de prietenie și dispăruse romantismul de care avea nevoie.

După 14 ani de relație, Beatrice Rancea și Claudiu Bleonț au decis să pună punct poveștii lor de dragoste și să își ofere ocazia să iubească din nou, într-un mod sincer, iar în același an în care s-au semnat actele de divorț, Claudiu Bleonț s-a căsătorit cu Andra Negulescu. Între Claudiu Bleonț și Andra Negulescu a fost dragoste la prima vedere, cei doi concentrându-se pe pasiunea lor pentru actorie, însă cu toate acestea, după 13 ani de căsătorie, Claudiu Bleonț a decis să pună punct acestei căsnicii, iar Andra Negulescu a recunoscut că separarea a avut loc deoarece nu își dorea să devină mamă.

După trei căsnicii reușite, Claudiu Bleonț nu și-a pierdut speranța în iubire, ci a avut norocul să o cunoască pe actuala sa soție, cea ce l-a făcut tată. Claudiu Bleonț și Iulia Lazăr au atras atenția publicului chiar în anul în care acesta a divorțat de cea de-a treia sa soție, iar actorul a spus că i-a atras atenția Iulia în timp ce aceasta juca într-o piesă de teatru.

Iulia Lazăr avea 37 de ani la momentul în care a început o relație cu Claudiu Bleonț, în timp ce actorul avea 54 de ani. Tânăra juca pe scena Teatrului din Craiova, fiind însă originară din Râmnicu Vâlcea, acolo unde era cunoscută pentru talentul ei, dar și pentru modul în care reușiea să imite diferite personaje celebre.

Claudiu Bleonț și Iulia Lazăr aveau să devină părinți la un an după ce și-au oficializat relația, iar aceștia sunt mândri de fiica lor, Eva-Maria, ce în prezent a împlinit 10 ani. Visul lui Claudiu Bleonț a devenit realitate, iar acum acesta se bucură foarte mult de a îndeplini rolul de tată și petrece cât mai mult timp alături de fiica sa, recunoscând că are o relație foarte bună cu aceasta.

Claudiu Bleonț s-a mutat la Beliș
Claudiu Bleonț (61 de ani) a dezvăluit, într-un interviu pentru OK! Magazine din 2020, că s-a mutat la Beliș, una dintre cele mai importante zone turistice ale județului Cluj, unde a candidat la primărie.

”Am ieşit pe locul al doilea, cu o treime din procente. Majoritatea l-a votat pe vechiul primar, în ciuda faptului că acesta a primit o condamnare penală pentru dare de mită şi, în consecinţă, a fost suspendat. Dar aştept scrutinul de peste 6 luni, răstimp în care există un primar interimar, iar eu sunt consilier local. Deci povestea nu s-a încheiat”, a explicat Claudiu.

Astfel, după ce inițial a locuit în pensiunea unor prieteni, acum Claudiu își caută o casă de închiriat în Beliș, pentru că planurile lui sunt de lungă durată. E drept că la început nu s-a gândit că lucrurile vor evolua în această direcție.

”Iniţial, mă vedeam făcând tot teatru la Beliş, dar cu copiii, învăţându-i disciplină, memorie, gest, postură. Cu atât mai mult cu cât am descoperit că, la 12 km de Beliş, s-a mutat şi o altă fostă colegă de-a mea, Felicia Şerbănescu, fostă prim balerină la Oleg Danovski din Constanţa, şi vorbea de un proiect de dans pentru copii. Deci căutam soluţii pentru acest loc din care m-am hotărât să nu mai plec. Şi dintr-o dată a venit întrebarea: „De ce nu candidezi la primărie?“. Atunci am simţit că sunt martorul unui semn divin şi că am nevoie de o echipă care să mă susţină, o echipă cu oameni care au expertiză în fonduri europene, în administraţie”, a explicat actorul.

error: Content is protected !!