Cluj. Se deschide Aqua Park Florești! Tarifele de intrare. „Vă așteptăm cu bucurie, cu zonele de plajă și bazinele renovate, cu mâncare bună și mereu proaspătă”

Updated on mai 27, 2024 Cluj. Se deschide Aqua Park Florești! Tarifele de intrare. „Vă așteptăm cu bucurie, cu zonele de plajă și bazinele renovate, cu mâncare bună și mereu proaspătă” 1

Aqua Park Florești își deschide porție pe 1 iunie. Se dă oficial startul sezonului estival. Clujenii pot merge câteva minute la pentru o relaxare la un Aquapark din apropiere de municipiu.

Momentul mult așteptat a sosit!!! Sâmbătă, 1 Iunie se deschide Aqua Park Florești!!! Vă așteptăm cu bucurie, cu zonele de plajă și bazinele renovate, cu mâncare bună și mereu proaspătă… și mai ales vă așteptăm să umpleți locul de veselie și zâmbete!!! Vă așteptăm cu mare drag!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Aqua Park Florești, conform Ziua de Cluj.

Copiii plătesc 40 de lei, iar adulții 60 de lei pentru accesul la Aqua Park Florești.

Cu o suprafață totală de aproximativ 5.000 de metri pătrați, AquaPark-ul Florești este completat de două unități reprezentative acestui sector, clubul „Laguna” cu o capacitate de 300 de locuri, destinat petrecerilor de noapte, și Pensiunea „Casa Zânelor”, cu servicii de cazare, scrie Turdanews.ro.

Cluj. Se deschide Aqua Park Florești! Tarifele de intrare. „Vă așteptăm cu bucurie, cu zonele de plajă și bazinele renovate, cu mâncare bună și mereu proaspătă” 2 Cluj. Se deschide Aqua Park Florești! Tarifele de intrare. „Vă așteptăm cu bucurie, cu zonele de plajă și bazinele renovate, cu mâncare bună și mereu proaspătă” 3

Complexul dispune de patru piscine, cu două tobogane de aterizare, de 115 metri, respectiv 95 de metri, cu o adâncime de 1,5 metri, cu vârtejuri și hidromasaj, un bazin cu jocuri de apă pentru adolescenți și un bazin pentru copii.

error: Content is protected !!