Alex Chipciu, despre cum arunca cu banii: ”Aveam 30.000 euro salariu, împrumutam de la alții”

Updated on mai 24, 2024 Alex Chipciu, despre cum arunca cu banii: ”Aveam 30.000 euro salariu, împrumutam de la alții” 1

Alexandru Chipciu (35 de ani), extrema dreapta a celor de la Universitatea Cluj, a dezvăluit că pentru pasiunile sale a plătit sume exorbitante de-a lungul timpului.

Pe lângă aventurile din străinătate la Anderlecht sau Sparta Praga, Alex Chipciu a încasat de pe urma talentului său sume importante și din Superliga, fie că vorbim de formații precum FCSB, CFR Cluj, Universitatea Cluj sau FC Brașov. Alex Chipciu a câștigat peste media jucătorilor români, dar cu toate acestea nu a fost un tip chibzuit, iar de multe ori a ajuns să se împrumute cu bani de la apropiați.

Cheltuiam, nu țineam (n.r. cont). Tănase, toți jucătorii…Câștigam 10.000 (n.r.euro), cheltuiam 12.000 (n.r. euro). Pe nimicuri…Mergeam la LOFT, cheltuiam 300 milioane…Eram 10 inși, dar veneau 150 inși la masă.

Am fost noi odată în Herăstrău, eram pe la început în București, și am fost la un restaurant cu Răduț și Tănase. Eu venit de la Brașov, eram regele orașului, cu 7.000 (n.r. euro) salariu. Mergem acolo, ne-a făcut un platou cu chorizo, unul cu fructe de mare și a venit nota 16 milioane. ‘Cât e nota? 16 milioane?’ Nu mi-a venit să cred.

Nu știu dacă poate cineva să înțeleagă, eu când aveam 30.000 euro salariu, erau dăți când împrumutam de la alții. Eram cheltuitor, cumpăram ceasuri. Am multe ceasuri, multe au fost investiții. Eu le-am luat fără să-mi dau seama că au potențial să crească (n.r. prețurile). Mi-am luat un ceas cu 29.000 și e 60.000 acum.

Eu sunt foarte pasionat! Chiri e monstru pe ceasuri. Tătărușanu lua ceas de 100.000, la mâna a doua era 60.000, dar el voia să fie nou, dar nu se gândea la investiții. Ceasurile nu-mi plac alea cu diamante, mecanismul în sine. Mașinile nu-mi produc nicio bucurie”, a spus Chipciu, citat de iamsport.ro.

”Am niște blugi de 500 euro, îmi vine să râd”
Jucătorul „șepcilor roșii” regretă unele acțiuni din trecut și, totodată, îi sfătuiește pe tinerii fotbaliști să tragă tare, deoarece salariile din campionatul intern nu se ridică la nivelul celor din Vest.

Stilul de viață de la București e dăunător. Viața e scurtă, noi am avut posibilitatea să ajungem la niște echipe din străinătate mari și să luăm salarii foarte mari, ceea ce acum e foarte greu. Dacă iei jucător din Liga 1 cu 10.000 salariu, joci 15 ani, ceea ce e foarte mult, cu ce te alegi când te lași? Un apartament. Cât iei chirie? 800 euro? Banii se duc imediat!

Hainele nu mă impresionează. Am niște blugi de 500 de euro. Am maldăre. Nu știu cum ai putea să te mai îmbraci cu ei, îmi vine să râd”, a adăugat Chipciu.

error: Content is protected !!