Câți bani primește U Cluj după transferul lui Daniel Popa la FCSB

Updated on mai 23, 2024 Câți bani primește U Cluj după transferul lui Daniel Popa la FCSB 1

Daniel Popa este noul jucător al celor de la FCSB. Gigi Becali a anunțat la TV Digi Sport că a negociat și s-a înțeles deja cu atacantul celor de la U Cluj. Ulterior, Radu Constantea, președintele „șepcilor roșii”, a mărturisit că cele două cluburi au ajuns la un numitor comun în privința transferului atacantului în vârstă de 28 de ani.

Gigi Becali va plăti suma de 300.000 de euro pentru Daniel Popa, clauza de reziliere din contractul cu U Cluj. Atacantul urmează să semneze contractul cu FCSB în zilele următoare.

”La Daniel e o situație diferită, pentru că pe el nu ne putem baza în baraj, are o problemă musculară. Din punctul nostru de vedere, are o clauză de reziliere de 300.000 de euro.

FCSB s-a înțeles cu jucătorul și în această seară s-au înțeles și cluburile pentru această clauză, de 300.000. Este o pierdere. Da, e un acord de principiu. E o șansă și pentru jucător, și-a făcut datoria față de noi”, a declarat Radu Constantea, la TV Digi Sport.

Gigi Becali a lămurit situația lui Alex Chipciu
Gigi Becali a vorbit despre un posibil transfer al colegului lui Popa, Alex Chipciu, la FCSB. Patronul echipei a declarat că și l-ar dori la club, însă depinde foarte mult de situația sa contractuală de la U Cluj.

Chipciu cred că vine, nu știu… El trebuie să-și rezolve problemele lui, să renunțe la bani, nu știu ce mai are el pe acolo și vine. Eu cred că vine. Nu știu eu ce contract are Chipciu.

Am zis că da, îl vreau, am nevoie de experiența lui. Dar nu Chipciu e problema acum. Alții sunt problema. E jucător bun Chipciu, dar să vedem dacă vine”, a precizat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Conform informațiilor FANATIK, conducătorii clujenilor nu sunt dispuși să-l lase gratis pe Chipciu la FCSB. În condițiile în care fotbalistul de bandă a ajuns la 35 de ani, e greu de crezut că Gigi Becali ar fi de acord să plătească pentru revenirea acestuia la echipa sa.

În cele din urmă, se pare că Alex Chipciu chiar nu este cu gândul la plecare, întrucât acesta nu a discutat cu conducerea acest aspect, cel puțin până în momenul de față. Radu Constantea, președintele celor de la ”U” Cluj a dezvăluit acest lucru în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

”N-am avut cu Alex Chipciu nicio discuție că ar vrea să plece. Au fost câteva discuții despre o posibilă listă de plecări, dar nu s-a pus problema să se spună că vrea să plece în vară. El mai are contract un an, mai avem un meci de disputat și nu s-a discutat în cadrul clubului că vrea să plece”, a declarat Radu Constantea la Digi Sport Special.

error: Content is protected !!