Cine a fost iubitul Andrei, înainte de a se căsători cu Cătălin Măruță

Updated on mai 22, 2024 Cine a fost iubitul Andrei, înainte de a se căsători cu Cătălin Măruță 1

Andra și-a început cariera de mică, provenind dintr-o familie de muzicieni, iar tatăl artistei este cel care i-a călăuzit pașii și i-a fost și manager, la fel și azi. Debutul și-l făcea la vârsta de 7 ani, în cadrul celebrei emisiuni a TVR, „Tip Top, Minitop”.

Cariera artistei avea să cunoască cea mai bună perioadă, după anii 90, iar până în 2001, avea să participe la o serie de concursuri muzicale, atrăgând atenția celor din industrie. Debutul discografic avea să-l facă în perioada anilor 2001-2003, luând și premiul pentru cel mai bun proiect de debut, cu single-ul „În noapte mă trezesc”. După anul 2003, Andra începe să-și clădească o carieră solidă, cu multe apariții tv, piese noi intrate în topuri.

Odată cu creșterea în vârstă, Andra avea să aibe câteva relații amoroaase, dar cea mai interesantă s-a întâmplat cu exact 4 ani înainte de a se căsători cu Cătălin Măruță. Conform unor apropiați, s-a aflat cu cine s-a iubit Andra înainte de a se căsători, și anume cu unul din componenții unei trupe la modă atunci, Groove, pe numele său Dragoș Caploiu, transmite playtech.ro.

„Ei s-au despărțit în septembrie 2005, cu doar câteva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie’, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro.

Relația lor a durat aproape 2 ani și jumătate, iar la un moment dat, fără nicio explicație, cei doi luau decizia de a se despărți. De altfel, Dragoș avea să povestească despre acest moment:

„Eu nu m-am certat cu Andra, pur şi simplu ne-am despărţit, ceea ce este cu totul altceva. Am încercat să rămânem prieteni. Am fost împreună cu Andra doi ani şi jumătate. Ne-am despărţit cu o săptămână înainte de Cerbul de Aur şi am hotărât atunci, de comun acord, să păstrăm distanta şi să nu mai ţinem legătura, nici măcar telefonic, pentru a nu-mi face nici mie şi nici ei rău, mai ales că ea avea să se prezinte la festival.

Aşa se face că în ziua în care Andra urma să intre pe scenă, cu puţin timp înainte, i-am dat un mesaj în care i-am urât succes. Asta a fost tot”, povestera Dragoș Caploiu.

După acest episod, Andra avea să-l cunoască și să se căsătorească cu Cătălin Măruță, în 2008, iar astăzi, la 16 ani de mariaj, cei doi formează un cuplu bine sudat și cu doi copii frumoși, David și Eva.

error: Content is protected !!