Jucătorul pe care Dan Petrescu vrea să îl aducă la CFR Cluj de la Brighton

Updated on mai 15, 2024 Jucătorul pe care Dan Petrescu vrea să îl aducă la CFR Cluj de la Brighton 1

CFR Cluj încearcă aducerea sub formă de împrumut a lui Adrian Mazilu. Jucătorul crescut de Gică Hagi la Farul a fost cedat în iarnă la Brighton. Englezii nu l-au păstrat în lot și l-au împrumutat la Vitesse Arnhem, dar puștiul de 18 ani a jucat foarte puțin la lanterna roșie din Olanda.

Adrian Mazilu urmează ca în această vară să se întoarcă sub comanda lui Roberto De Zerbi, dar șansele ca el să rămână în lotul lui Brighton sunt foarte mici spre deloc. Din informațiile FANATIK, de acest lucru vrea să profite CFR Cluj care îl vrea împrumut. Jucătorul este dorit în mod expres de antrenorul Dan Petrescu, revenit pe banca tehnică a ardelenilor în această primăvară, care îl știe pe Mazilu din perioada când acesta făcea furori în echipa Farului condusă de Gică Hagi.

Oficialii din Gruia se află în negocieri cu Brighton și speră să obțină împrumutul atacantului pentru următorul sezon. Deocamdată nu este nimic bătut în cuie, dar conducătorii lui CFR sunt hotărâți să-i facă pe plac lui Petrescu.

Adrian Mazilu a explodat în sezonul 2022-2023 la Farul, atunci când a contribuit decisiv la câștigarea titlului de către ”marinari”. A fost momentul în care Brighton a decis să plătească 4,6 milioane de euro plus bonusuri, așa cum FANATIK anunța în exclusivitate la acel moment. În plus, Hagi a mai beneficiat 6 luni de jucător și a păstrat și 20% dintr-un viitor transfer.

Aurelian Chițu a rămas liber de contract. Ar putea ajunge la CFR Cluj
FCU Craiova a anunțat despărțirea de Aurelian Chițu prin intermediul unui scurt comunicat postat pe rețelele sociale.

”Mulțumim, Aurelian Chițu! Contractul dintre FCU 1948 și Aurelian Chițu a ajuns la final. Mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului și îi dorim mult succes pe viitor!”, a transmis FCU Craiova, pe Instagram.

Cei de la CFR Cluj i-ar fi propus deja lui Aurelian Chițu un salariu de 14.000 de euro lunar, dacă se duce în Gruia.

Despărțirea de Aurelian Chițu este a noua pentru FCU Craiova, după retrogradarea în Liga 2.

De la olteni au mai plecat secundul Florin Drăgan, antrenorul cu portarii Gabriele Aldegani și jucătorii Matheus Mascarenhas, Leo Lacroix, Gabriel Compagnucci, Benjamin van Durmen, Yassine Bahassa și Vlad Achim.

error: Content is protected !!