Prețuri nebunești în Cluj: 800 de euro chirie pentru un apartament de 50 mp, fără living: „Nici hol nu aveți, că intri direct în bucătărie! De unde se nasc anomaliile astea?”

Updated on mai 9, 2024 Prețuri nebunești în Cluj: 800 de euro chirie pentru un apartament de 50 mp, fără living: „Nici hol nu aveți, că intri direct în bucătărie! De unde se nasc anomaliile astea?” 1

Un anunț imobiliar postat recent pe un grup de închiriere din Cluj a stârnit indignare în rândul clujenilor. Anunțul în cauză prezintă un apartament cu două camere în Cluj-Napoca, pentru care proprietarii solicită o chirie lunară de 800 de euro. Pe lângă prețul exagerat, proprietarii au inclus și o cerință specială. Ei precizează că nu acceptă mai mult de două persoane adulte ca locatari, cu excepția familiilor cu 1-2 copii.

Apartament de închiriat în zonă Semicentrală, pe Strada Paris – 800 euro. Ofer spre închiriere pe termen lung apartament în zona semicentrală. Caracteristici principale: Suprafață: 50 mp. Camere: 2 dormitoare cu paturi matrimoniale. Facilități: Balcon, toate electrocasnicele necesare: mașină de spălat rufe, frigider, aragaz etc.

Loc de parcare: Spațiu de parcare subteran inclus în prețul chiriei. Localizare: Zona semicentrală, pe Strada Paris (în zona strazii Somesului). Vecinătate: Aproape de mijloace de transport, supermarketuri, săli de sport, la 15 minute de mers pe jos fata de Centru. Informații suplimentare: Blocul dispune de un lift.

Contract de închiriere pe termen lung. Pentru închiriere se cere garanție contravaloarea unei luni, bani care se returneaza la final sau se scade din contravaloarea ultimei chirii dacă apartamentul este într-o stare bună. Nu acceptăm mai mult de 2 persoane decât în cazul unei familii cu 1-2 copii. Nu colaborăm cu agenții”, se arată în anunțul imobiliar, potrivit stiridecluj.ro.

Prețuri nebunești în Cluj: 800 de euro chirie pentru un apartament de 50 mp, fără living: „Nici hol nu aveți, că intri direct în bucătărie! De unde se nasc anomaliile astea?” 2

Oamenii au fost revoltați de prețul enorm cerut pe un apartament de 50 mp:

„Cum va gândiți să cereți 800 euro pe un apartament cu 2 dormitoare , fără living? Nici hol nu aveți, că intri direct în bucătărie! De unde se nasc anomaliile astea?”;
„Asta da preț, rata la un astfel de apartament e maxim 400€, ați înnebunit de tot cu prețurile astea prin Cluj”;

„Cine are de dat 800 euro pe chirie își face singur credit pentru apartament”;
„Bă, voi clujenii ați luat-o razna rău de tot? 800 de euro??? Ai palat???”;

„Cu pretenții… pentru 800 de euro acceptați ce dracu vreau eu!”;
„Cu 800 de euro îți găsești și în punctul 0 al orașului”.

error: Content is protected !!