Doi sportivi din Cluj arestați pentru trafic de droguri

Updated on mai 9, 2024 Doi sportivi din Cluj arestați pentru trafic de droguri 1

Doi tineri sportivi, un jucător de fotbal de la CS Arieșul Mihai Viteazu și o atletă de la CSS Viitorul Cluj-Napoca, au fost arestați preventiv pentru vânzare de substanțe psihoactive.

”La data de 08.05.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că în perioada aprilie-mai 2024, aceștia au procurat, deținut, manipulat și comercializat diferite cantități de substanțe psihoactive (2-CMC).

În ziua de 07.05.2024, unul dintre inculpați a fost prins în flagrant în timp ce deținea și transporta peste 500 grame de substanță psihoactivă (2-CMC) destinată vânzării.”, a transmis DIICOT, potrivit clujust.ro

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a admis propunerea de arestare preventivă a inculpaților Călin Cosmin P. și Sorana Yotis R. pentru o perioadă de 30 de zile.

error: Content is protected !!