(Video) Vlăduța Lupău surprinde în Ardeal: Cu căruța pe ulițele satului

Updated on mai 7, 2024 (Video) Vlăduța Lupău surprinde în Ardeal: Cu căruța pe ulițele satului 1

Vlăduța Lupău, cunoscuta artistă de muzică populară, a uimit recent locuitorii unui sat din Ardeal, după ce a apărut pe uliță conducând o căruță.

Imaginile au stârnit imediat reacții de uimire și admirație pe rețelele sociale, unde artista a postat și un mesaj plin de nostalgie: “Cu adevărat veșnicia s-a născut la sat. Românește de Paști! Voi ce faceți?”. Mulți dintre cei care au văzut-o pe Vlăduța conducând căruța nu au putut să creadă la început că este chiar ea, dar artista i-a scos repede din îndoială. Alături de ea se aflau soțul ei, Adrian Rus, și fiul lor.

Momentul surprins a strâns zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii din partea fanilor, care au apreciat simplitatea și autenticitatea artistei. Vlăduța Lupău se trage din Șimleul Silvaniei, județul Sălaj, a crescut la țară și familia ei încă ține o gospodărie mare. Spre meritul ei, artista știe ce este munca la câmp și cum se conduce o căruță, informează stiridecluj.ro.

Fanii Vlăduței Lupău au apreciat filmare.
”Cât timp nu veți uita cine sunteți și încotro mergeți, o să fiți cei mai faini români.
Să vă bucure Dumnezeu tatăl cu ce este mai bun pe lume”.
”Ce frumos, sunteți de admirat,chiar că e românește, bravo!”.
”Ce frumos, astea erau cele mai faine momente ale copilăriei!”.

Vlăduța Lupău a povestit cum a aflat că va fi din nou mamă
Vlăduța Lupău și-a surprins fanii cu cea mai frumoasă veste – va deveni curând mamă pentru a doua oară. Vedeta a povestit cum a aflat că este însărcinată pentru a doua oară.

„Trebuia să merg la un control legat de o altă problemă de sănătate și să îmi facă ceva ce necesită sedare, iar pentru asta nu trebuia să fiu însărcinată, ori eu aveam deja două zile de întârziere. Ca să pot merge la acel control, a fost nevoie să fac testul… și așa a fost surpriza. (râde) Desigur, am amânat acel control pe toamnă.

Îmi doream un al doilea copil, însă vă zic sincer că nu am avut curajul neapărat… Cumva, a fost „vreau-nu vreau. Mă rugam, dacă e să mai avem un copil, să fie devreme și cu diferență mică între ei, dar nici nu m-am simțit super pregătită. Așa că Dumnezeu a decis el când e mai bine și cum e mai bine și ne-a binecuvântat din nou familia cu surpriza aceasta extrem de plăcută”, a declarat vedeta pentru viva.ro.

error: Content is protected !!