Tachtsidis l-a impresionat pe Dan Petrescu și rămâne la CFR Cluj

Updated on mai 6, 2024 Tachtsidis l-a impresionat pe Dan Petrescu și rămâne la CFR Cluj 1

Nelu Varga îl ține pe Panagiotis Tachtsidis la CFR Cluj, fotbalistul în vârstă de 33 de ani care se poate lăuda cu un CV impresionant, din care nu lipsesc cluburi precum Lecce, Torino, AS Roma, Hellas Verona, Genoa sau AEK Atena.

Patronul din Gruia a dezvăluit că s-a consultat cu Dan Petrescu și că acesta și-a dat acordul pentru continuarea colaborării cu jucătorul grec care este aflat în timpul divorțului de soția sa.

„Tachtsidis rămâne la noi. Am vorbit cu Dan Petrescu și e foarte mulțumit de el, vrea neapărat să îl ținem. Un jucător de mare calitate. După părerea mea, poate cel mai bun mijlocaș din campionatul nostru. Va fi un contract pe un an, plus opțiune de prelungire pe încă unul”, a declarat Nelu Varga, citat de prosport.ro.

Antrenorul Dan Petrescu a discutat cu Tachtsidis și i-a garantat că urmează să rămână la club, dacă îl va convinge de calitățile sale. CFR Cluj va rămâne, însă, cel mai probabil fără Cristi Manea, care deja este cu gândul în altă parte.

„Am avut discuții individuale cu toți jucătorii iar cu Manea am discutat pentru că i se termină contractul. Mi-a zis că va da totul și că va pleca dacă va apărea o ofertă. El își dorește să fie titular pentru că vine Campionatul European. Cristi Manea a intrat pe final și ne-a ajutat.

Lui Tachtsidis i-am zis că dacă mă va convinge va rămâne. Mai are două meciuri să facă ce a făcut azi, azi m-a convins. Repriza a doua a fost atent, concentrat, e un jucător de valoare care știe fotbal”, a spus Dan Petrescu.

error: Content is protected !!