Medeea Marinescu, mesaj pentru Florin Piersic: „Sunt convinsă că ne vom reîntâlni pe scenă, și în afara ei”

Updated on mai 6, 2024 Medeea Marinescu, mesaj pentru Florin Piersic: „Sunt convinsă că ne vom reîntâlni pe scenă, și în afara ei” 1

Florin Piersic, maestrul scenei românești, își petrece Paștele în spital, departe de lumina reflectoarelor. Starea sa este una stabilă, dar lupta continuă. Totul a pornit de la o infecție la genunchi, o problemă aparent banală care s-a transformat într-o încercare grea. După o operație la picior, Florin Piersic a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, unde primește îngrijire medicală de specialitate.

Medeea Marinescu, colega de scenă care a împărtășit cu Piersic numeroase aplauze, a transmis un mesaj emoționant. Actrița își exprimă speranța că maestrul va învinge din nou, revenind pe scena pe care a dominat-o cu atâta pasiune și talent.

„E un timp de reculegere, un timp al gândurilor adunate, un timp al punerii în ordine a ceea ce simțim, un timp de liniștire. Indiferent că suntem prinși în proiecte, sau alergăm zgomotos spre o minivacanță, sau suntem pe un pat de spital. Gândurile bune nu trebuie nici demonstrate, nici declarate la ore de maximă audiență, ci trebuie lăsate să existe.

Iertați-mi deci lipsa de reacție publică. Pentru că sunt convinsă că toate gândurile bune și rugăciunile noastre înseamnă energie și că ele sunt îndreptate acum către cel pe care îl iubim cu toții, Florin Piersic. Și sunt convinsă că ne vom reîntâlni pe scenă, și în afara ei, cu bucuria pe care am trăit-o de fiecare dată alături de marele meu partener de scenă. Sănătate și speranță, Dragă Florin! Tuturor, să aveți parte de sărbători luminate și liniștite! Paște fericit!’, a transmis actrița.

Florin Piersic la 88 de ani: „Mi-e jenă să mi se spună «maestre»”
Cu o carieră impresionantă, presărată cu roluri memorabile în teatru și film, Florin Piersic a câștigat inimile publicului prin interpretările sale autentice. Deși s-a bucurat de un succes imens și de recunoașterea meritată a talentului său, celebrul actor a rămas modest în fața faimei.

Chiar dacă este adesea numit „maestru” de către admiratori, Florin Piersic respinge această adresare, preferând să se considere doar un om obișnuit, pasionat de actorie.

„Eu am jucat lângă maeștri adevărați. Mi-e jenă să mi se spună «maestre», când știu lângă cine am trăit eu, cu cine am făcut profesia asta, de la cine am învățat-o. Eu nu sunt maestru, trăind lângă maeștri adevărați, nu pot să mă așez lângă ei. Publicul mi-a oferit mie mai mult decât i-am dat eu lui. Cea mai mare bucurie este să fiu alături de publicul meu, el să se bucure de prezența mea. De asta m-am făcut actor, să apar în fața publicului. Este o bucurie pentru mine că încă mă recunoaște lumea, pot să mai joc, să mai apar”, a declarat Florin Piersic, la WOWnews.

error: Content is protected !!