5.000.000€ pentru Dan Petrescu la CFR Cluj

Updated on mai 2, 2024 5.000.000€ pentru Dan Petrescu la CFR Cluj 1

Cu emoții pentru un loc în preliminariile din cupele europene de la vară, cei de la CFR Cluj sunt gata să bage mâna adânc în buzunar pentru a performa din nou în campionat și Europa.

Astfel, cei de la CFR Cluj îi pun la dispoziție un buget de 5.000.000 de euro lui Dan Petrescu pentru transferuri în perioada de mercato de vară, potrivit digisport.ro.

Cei de la CFR Cluj plănuiesc să aducă jucători pentru toate compartimentele, dar în special pentru atac și apărare. De asemenea, ardelenii se pregătesc să renunțe și la câteva nume la vară: printre acestea s-ar număra Omar El Kaddouri, Panagiotis Tachtsidis sau Filippo Falco.

Ardelenii s-ar putea despărți și de o parte dintre fundașii centrali ai echipei, care nu au dat cel mai bun randament de-a lungul acestui sezon. Rămâne totuși de văzut ce nume noi vor apărea în echipa celor de la CFR Cluj odată cu revenirea pe bancă a lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu va avea cel mai mare salariu din SuperLigă
”Nu pot să spun ce salariu va avea la CFR Cluj, dar va fi cel mai mare din România. E normal să fie așa. Este cel mai bun antrenor din România! Nici nu mi-am făcut griji că nu va accepta. Dan este ca acasă la Cluj și la CFR.

Eu nu sunt pentru locul 2 sau 3. Niciodată nu m-am mulțumit cu asta! Dacă îl aduc pe Dan Petrescu ce înseamnă? Că îmi doresc locul 1. Îi voi face echipă de titlu”, a declarat Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, în urmă cu câteva zile.

30.000 de euro pe lună ar urma să fie salariul lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

error: Content is protected !!