(Video) Cum arată afacerea de 20 de milioane de euro de lângă Cluj Napoca

Updated on mai 2, 2024 (Video) Cum arată afacerea de 20 de milioane de euro de lângă Cluj Napoca 1

Antreprenorul Raul Ciurtin, de numele căruia se leagă dezvoltarea Albalact, pregătește inaugurarea Elania Resort, un centru multifuncțional cu 6 săli de evenimente, SPA și un hotel de 5 stele, o investiție de 20 de milioane de euro realizată în locul campingului Făget, de lângă Cluj-Napoca, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Antreprenorul Raul Ciurtin, care a fondat firma Albalact, vrea să inaugureze Elania Resort, un centru multifuncțional cu 6 săli de evenimente, SPA și un hotel de 5 stele, o investiție de 20 de milioane de euro realizată în locul campingului Făget, de lângă Cluj-Napoca.

„În Făget, lângă Cluj-Napoca, am finalizat un resort. O investiție personală. În februarie am inaugurat partea de evenimente. În faza a doua de dezvoltare urmează hotelul cu 54 de camere. Întreaga investiție este de peste 20 de milioane de euro“, a declarat Raul Ciurtin.

Raul Ciurtin a obținut în 2016 circa 31 milioane euro din vânzarea pachetului de 44,9% deținut la Albalact, firmă fondată de familia sa. Banii din vânzare au fost direcționați către investiții imobiliare, dintre care cea mai importantă a fost achiziția fostei platformei Policolor din estul Bucureștiului, la un preț de 22 milioane de euro.

Acum, fondatorul Albalact, Raul Ciurtin, a anunțat că investește 20 de milioane de euro într-un hotel de 5 stele, cu SPA și centru de evenimente. Familia Ciurtin a cumpă­rat terenul acum circa 5 ani şi jumă­tate, aici aflându-se anterior cam­pingul Făget, informează Ziarul Financiar.

Compania Apulum Turism, care ridică acest proiect, a fost fondată în 2019 şi este deţinută de Tania Privee, o firmă controlată în mod egal de Lorena Beatrice Ciurtin şi Tania Elena Ciurtin, soţia şi respectiv fiica antreprenorului Raul Ciurtin. Din datele ZF, acesta este primul proiect în turism al familiei.

În Cluj-Napoca, pe platforma Booking.com, apar la categoria de cinci stele şase hoteluri, unele sub branduri internaţionale – Ramada sau Double Tree by Hilton -, iar altele sub nume locale, precum Platinia sau Grand Hotel Italia. Pe segmentul de cinci stele va fi şi noul proiect ridicat de Apulum Turism, al familiei Ciurtin.

error: Content is protected !!