Tensiune la CFR Cluj: Mutu și Tachtsidis, schimb dur de replici: ”E vina celor de la club, că l-au acoperit. Eu știu ce a făcut el în afara terenului, îmi e și rușine să spun”

Updated on aprilie 29, 2024 Tensiune la CFR Cluj: Mutu și Tachtsidis, schimb dur de replici: ”E vina celor de la club, că l-au acoperit. Eu știu ce a făcut el în afara terenului, îmi e și rușine să spun” 1

Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), mijlocașul celor de la CFR Cluj, a lansat un atac dur la adresa lui Adrian Mutu (45 de ani), fostul antrenor al grupării din Gruia, după meciul cu Universitatea Craiova. La puţin timp distanţă, Mutu a vrut să îl pună la punct de fotbalistul grec şi i-a dat o replică pe măsură.

Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după 0-4 în Cupa României pe terenul celor de la Corvinul Hunedoara, iar grecul l-a ”taxat” pe ”Briliant”. Antrenorul nu a avut cel mai prietenos discurs la adresa lui Tachtsidis în momentul plecării de la ardeleni.

”Să fiu sincer, cred că meritam victoria şi cred că meritam cele trei puncte. Văd că se vorbeşte mult despre mine, nu ştiu cine spune lucruri urâte despre mine, nu-mi pasă, deoarece ştiu cum este în fotbal. S-a văzut calitatea mea în teren, ştiu ca sunt unul dintre cei mai buni jucători din campionat, nu dau explicaţii celor care m-au criticat după acel cartonaş roşu, ştiu că am făcut o greşeală mare.

Nu ştiu ce a spus acest tip despre mine, nici măcar nu-mi pasă, pentru că ne-a lăsat într-un moment foarte dificil pentru noi, după acel 4-0 (n.r. contra Corvinului), a lăsat echipa şi a plecat. Pentru mine nu are caracter, a vrut să se salveze, când echipa este într-un moment greu trebuie să stai să lupţi alături de echipă, nu să pleci. Nu cred că voi rămâne la acest club, deoarece nu cred că mă doresc. Mai am câteva jocuri la acest club, voi da 100% în teren, după care vedem ce se întâmplă.

Toţi au spus că sunt terminat, că nu mai joc nimic, dar le-am arătat tuturor că am dat totul în fiecare meci şi le-am demonstrat că sunt un jucător de mare calitate”, a spus Panagiotis Tachtsidis, la finalul meciului cu Universitatea Craiova, citat de digisport.ro.

Acum, Mutu a declarat că viața sportivului lasă de dorit, iar cei de la club îl acoperă. „Nu m-a deranjat ce a zis, m-a deranjat că nu mi-a zis numele, a zis «this guy» (n.r. – acest tip, în engleză). Eu am goluri câte meciuri are el în Italia. Îmi aduc aminte cum a făcut când am venit: «Il Fenomeno, Il Fenomeno!». El e obraznic, nu are minte. Când te cerţi cu cineva care e obraznic, tot tu ieşi rău.

El are o viaţă extrasportivă foarte haotică. E şi vina clubului, care ştia foarte bine ce face el. Eu am discutat cu cei de la club şi le-am zis că e o lipsă de respect a lor faţă de mine. Să lăsăm să treacă aşa o declaraţie de genul acesta. Eu sunt o legendă, am făcut şi eu ceva. Sunt golgheterul all-time al naţionalei, alături de Gică Hagi. Iar tu, club, să-i permiţi?

E vina lor, a celor de la club, că l-au acoperit. Eu ştiu ce a făcut el în afara terenului, îmi e şi ruşine să spun. Şi ei ştiu foarte bine ce face el. Am vorbit cu Neluţu şi nu ştie despre ce face el.

Sunt unele lucruri de care mi-ar fi ruşine să vorbesc. El are talent, dar nu are creier. Nu e concentrat pe fotbal. Are probleme şi cu soţia, divorţează. El simte că e pe ultima sută şi nu va mai continua. Nu o să mai stea în România”, a declarat Mutu, citat de orangesport.ro.

Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), mijlocaşul celor de la CFR Cluj, nu a impresionat în tricoul fostei campioane din SuperLiga, şi nu crede că va mai continua la gruparea din Gruia.

Instalat în Gruia pe 24 ianuarie, Adrian Mutu a condus-o pe CFR Cluj în 11 meciuri, 10 dintre ele în Superligă.

A înregistrat 5 victorii, 3 egaluri şi 3 înfrângeri, cu o medie de 1,64 puncte obţinute pe meci.

error: Content is protected !!