Dispărută! Tânără de 26 de ani din Cluj-Napoca de negăsit după ce a plecat de acasă. Poliția solicită ajutorul cetățenilor

Updated on aprilie 29, 2024 Dispărută! Tânără de 26 de ani din Cluj-Napoca de negăsit după ce a plecat de acasă. Poliția solicită ajutorul cetățenilor 1

Polițiștii clujeni apelează la ajutorul cetățenilor pentru a găsi o tânără în vârstă de 26 de ani, din Cluj-Napoca care a plecat de acasă în data de 28 aprilie.

„La data de 28 aprilie 2024, în jurul orei 20.00, Secția 4 Poliție Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că CIOBAN TARCEA ELENA, în vârstă de 26 de ani, în cursul zilei de 26 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, a plecat de la imobilul din municipiul Cluj-Napoca, fără a se cunoaște direcția de deplasare, iar până în prezent nu a mai revenit.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă – 1,65 m, 60 de kilograme, păr blond, lung, prins în coadă, ochi căprui, ten deschis.

La momentul plecării aceasta purta un tricou de culoare gri cu inscripție «Adidas», pantaloni negri cu inscripție «Adidas» și pantofi sport de culoare roz.

Aceasta are un tatuaj pe antebrațul mâinii drepte reprezentând 2 trandafiri și un tatuaj în zona gâtului, reprezentând o inimioara și numele EMANUEL.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceasta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!”, transmite IPJ Cluj.

error: Content is protected !!