Andra a povestit cum a ajuns fiica ei, Eva, să joace în filmul „Tati part-time”: „A venit totul foarte natural, nu am vrut noi neapărat”

Updated on aprilie 29, 2024 Andra a povestit cum a ajuns fiica ei, Eva, să joace în filmul „Tati part-time”: „A venit totul foarte natural, nu am vrut noi neapărat” 1

Eva Măruță are tot mai mulți fani, după ce a jucat în filmul „Tati part-time”. Ea a fost susținută de familia ei, dar și de cei care o îndrăgesc. Fetița de 8 ani a celor două vedete s-a comportat ca un adevărat star de cinema. Andra a declarat, într-un interviu pentru revista VIVA!, că nici ea și nici soțul ei nu au îndreptat-o pe Eva spre actorie.

A venit natural, nu am îndreptat-o noi, adică… Practic, producătorii filmului au văzut TikTok-urile naturale făcute de Cătălin cu ea și a venit propunerea aceasta. Iar scenariul a fost scris în funcție de cum au văzut-o ei. Deci, a venit totul foarte natural, nu am vrut noi neapărat. Sigur că ea a văzut de când s-a născut – și ea, și David – televiziune, filmări, concerte… Adică au crescut văzând asta…

Avem acum, în weekend, la Sala Palatului. Avem concertul tradițional de la Sala Palatului. Am avut două zile în septembrie și pentru că s-au dat foarte repede, oamenii au cerut din nou concertul acesta. Așa că îl refacem acum, în weekend și vă așteptăm și pe voi la Sala Palatului, la concert”, a spus Andra, citată de libertatea.ro.

De Paște, Adra și familia ei vor pleca din București pentru câteva zile de relaxare departe de agitația orașului.

De Paște cred că vom pleca pentru câteva zile să ne odihnim puțin, pentru că, după aceea, începem iarăși școala, emisiunea, evenimentele, live-urile de la Românii au talent”, a mai spus Andra.

Eva Măruță a câştigat primul premiu pentru cariera cinematografică
Eva Măruță a luat primul premiu după ce a apărut în filmul Tati Part-Time. Acesta s-a situat pe locul întâi în Box Office-ul din România, la scurt timp de la lansare. Comedia regizată de Letiția Roșculeț prezintă relaţia dintre Iustin, interpretat de actorul Alex Bogdan şi fina lui Maya, pusă în scenă de Eva Măruţă.

De curând, Eva Măruță a fost premiată la Gala Unica, iar la eveniment a fost însoțită de toată familia. Pentru această ocazie. Eva Măruță a strălucit într-o rochie verde din dantelă. Și membrii familiei sale au fost la fel de eleganți. Mama sa, Andra, a ales un outfit negru, iar tatăl și fratele ei au purtat ținute asemănătoare, scrie playtech.ro.

“A pornit totul ca o joacă: „ce-ar fi dacă?” și iată că filmul “Tati Part-Time” a ajuns la sufletele voastre! Am fost invitată la Gala Unica și am primit acest premiu, ”Young Star”. Și filmul a fost premiat, ”Best Movie”. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, am format o echipă grozavă! Nu știu cum să vă spun cât de fericită sunt!”, a scria Eva Măruță pe pagina ei de Instagram.

error: Content is protected !!