Sabău își ceartă fără milă elevii: „Suntem băieți buni, suntem deja în vacanță”

Updated on aprilie 28, 2024 Sabău își ceartă fără milă elevii: „Suntem băieți buni, suntem deja în vacanță” 1

U Cluj a pierdut meciul cu FCU Craiova, deși oltenii veneau după aproape trei luni în care nu au câștigat niciun meci. În urma acestui rezultat, oltenii au trecut peste Dinamo, Poli Iași și FC Botoșani în clasament, în timp ce U Cluj riscă să piardă barajul de cupe europene.

Ovidiu Sabău nu înțelege ce s-a întâmplat cu echipa lui, în ultimele meciuri, când rezultatele nu au fost cele dorite. Acesta a spus că elevii lui se simt deja ca în vacanță.

”Noi nu știm ce înseamnă să joci în Europa. Pare că am intrat în vacanță. Sunt supărat, vorbim de Europa. Nu știu dacă s-au mulțumit cu puțin, dar… e la cald, puteam face 2-0. Eu îmi doresc să fiu mai sus, văd altfel, poate că și eu sunt pretențios, și suporterii.

Ne-am îndeplinit un obiectiv, salvarea de la retrogradare, dar ne doream altceva. Am luat prea ușor goluri, nu e posibil să plece jucătorii atât de simplu. Am avut emoții la fiecare ocazie, că luăm gol. Am câștigat atunci când reușeam 20-30 de pase. trebuie să faci pressing, să recuperezi mingile în duelul 1 contra 1.

Puteam juca relaxați acum. Ne gândim să fim în primele 10, să jucăm barajul, dar e prea puțin, trebuie să fim bărbați”, a spus Sabău, citat de playsport.ro.

FCU Craiova a învins-o pe ”U” Cluj, scor 3-2, în etapa cu numărul 7 din play-out-ul SuperLigii României. În urma acestui rezultat, oltenii au urcat pe locul 13 în clasament, 22 de puncte, poziție care o duce la barajul pentru menținerea/promovarea în SuperLigă. De cealaltă parte, ”U” Cluj se află pe locul 10, cu 29 de puncte.

Oaspeții au deschis scorul, după doar 16 minute în Bănie, prin Robert Silaghi. Oltenii au restabilit egalitatea prin Baeten, la nouă minute distanță. Tot Baeten a fost cel care a dus-o pe FCU Craiova în avantaj, minutul 55.

”Șepcile roșii” au revenit în meci și au restabilit egalitatea grație golului marcat de Anselmo. Blănuță și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, minutul 76, și a stabilit scorul final.

error: Content is protected !!