(Video) Livrator pe scuter din Sri Lanka grav rănit după ce a trecut pe roșu și a fost lovit de două mașini în Cluj-Napoca

Updated on aprilie 24, 2024 (Video) Livrator pe scuter din Sri Lanka grav rănit după ce a trecut pe roșu și a fost lovit de două mașini în Cluj-Napoca 1
Un accident de circulație a avut loc ieri seară la intersecția dintre Piața Ștefan cel Mare și Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca. Un livrator a trecut pe roşu în zona Bulevardului Eroilor și a fost acroşat de două autoturisme. Bărbatul a rămas blocat sub al doilea autoturism.

Șoferul a declarat pentru Digi24 că nu avea viteză, a spus că nu l-a observat pe scuterist și că inițial nici nu a realizat ce s-a întâmplat. Victima a fost proiectată de pe scuter sub un alt autoturism și a fost nevoie intervenția echipajelor de descarcerare.

“În data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 22.50 a fost înregistrat un accident de circulație la intersecția dintre Piața Ștefan cel Mare și Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, un tânăr de 22 de ani, cetățean străin, care conducea un moped dinspre Piața Timotei Cipariu, ar fi pătruns în intersecția cu Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului electric, fiind acroșat de un autoturism, condus de un bărbat de 65 de ani, iar apoi de un alt autoturism. În urma evenimentului, conducătorul mopedului a rămas blocat sub cel de-al doilea autoturism, fiind extras de către echipajele ISU Cluj, iar apoi transportat la spital pentru investigații suplimentare.

 

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpa”, a precizat IPJ Cluj.

(Sursa Video Info Trafic Cluj Napoca)

 

error: Content is protected !!