Nelu Varga a devenit tătic la 53 de ani

Updated on aprilie 22, 2024 Nelu Varga a devenit tătic la 53 de ani 1

Neluţu Varga a devenit tătic! Frumoasa Andreea a născut în urmă cu peste o săptămână. Neluţu Varga este unul dintre cei mai discreţi patroni din fotbal. Patronul ardelenilor oferă declaraţii doar atunci când este cazul, iar acestea sunt legate de echipa de fotbal pe care o deţine.

În privinţa vieţii personale, despre Neluţu Varga se cunoşteau foarte puţine lucruri. În vârstă de 53 de ani, patronul ardelenilor are o relaţie foarte frumoasă cu Andreea, care l-a făcut recent tătic, transmite as.ro.

În urmă cu doi ani, Neluţu Varga a avut mari probleme de sănătate. Patronul ardelenilor a suferit un AVC. El mărturisea că şi-a schimbat regimul alimentar după acel episod nefericit, peste care a trecut cu bine. „Mă simt mult mai bine acum. Sunt încă în repaus și trebuie să am grijă la tratament. Interdicții? Am un regim alimentar mai strict. Fumez mai puțin, fără alcool, fără grăsimi, fără dulciuri. Doctorii mi-au recomandat și să nu mă mai enervez de la fotbal, nu voi mai pune totul la suflet”, declara Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Neluţu Varga a fost euforic, după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj. Patronul clujenilor a oferit detalii despre contractul pe care antrenorul îl va avea în Gruia, din sezonul viitor, mărturisind că echipa se va schimba „din temelii”.

Dan Petrescu va reveni la CFR Cluj, din sezonul viitor, urmând să aibă o perioadă de pauză până în vară, după depărţirea de Jeonbuk. De clujeni se ocupă, până la finalul actualei stagiuni, Francisc Dican şi Ovidiu Hoban.

Da, am semnat, da. Din vară e antrenorul nostru. (N.r. Ce perioadă) Pe 3 ani. Se întoarce acasă, normal. Un plus valoare, vă daţi seama. Deocamdată el a câştigat cinci campionate, nu alţii.

Trebuie reconstrucţie totală, sigur. La anul visăm să fim ca pe vremuri. Nu avem nevoie de clauze, între noi nu se mai pune problema, el e ca acasă aici. Sperăm Cupe Europene, atât, deocamdată. Nu are rost să visăm, speranţa moare ultima, dar e cam greu să mai iei titlul în condiţiile astea, nu mai ai cum.

Nu are rost să visăm, să ne îmbătăm cu apă rece, trebuie să ne focusăm pe ce se poate anul ăsta, să nu o dăm de gard, iar la anul schimbăm strategia”, a declarat Neluţu Varga, pentru AntenaSport.

error: Content is protected !!