Georgiana Lobonț, despre sacrificiile făcute în drumul spre succes. Și-a vândut apartamentul, iar banii i-a investit în albume

Updated on aprilie 22, 2024 Georgiana Lobonț, despre sacrificiile făcute în drumul spre succes. Și-a vândut apartamentul, iar banii i-a investit în albume 1I

Georgiana Lobonț a făcut sacrificii la început de carieră ca să devină cunoscută. Cântăreața și-a vândut apartamentul, iar ea și soțul ei au investit toți banii în muzică și au riscat totul atunci când au pășit pe acest drum. Rareș e fiu de preot, a studiat Stomatologia, dar azi e impresarul artistei.

Eram cumva inconștienți, entuziasmați, dornici să devenim cineva, să evoluăm și să avem succes, să avem evenimente, să ne meargă bine. Și cred că eram un pic luați de val. Valul tinereții și nebunia asta ne-au prins. Și am investit banii. Am vândut apartamentul și toți banii pe care i-am luat pe el, i-am investit în muzică, în albume. Am făcut patru albume de muzică populară, ne-am cumpărat boxe, sistemul nostru de sonorizare pentru evenimente…

Ne-am cumpărat lumini, schele de lumini, mașină de gheață carbonică. Noi mergeam, la un moment dat, cu toate aceste servicii. Aparat de video, pentru că vreo doi ani el m-a filmat… Mi-am făcut singură toate videoclipurile. Deci, noi doi, banii i-am organizat așa frumos, încât i-am investit doar în lucruri care ne puteau ajuta în acel moment, în domeniul acesta artistic. Deși nu aveam cunoștințe mari, ne-am dus înainte cu toată încrederea unul în celălalt și iată că am reușit”, a declarat Georgiana Lobonț pentru viva.ro.

Artista a spus și de ce Rareș, soțul ei nu s-a făcut preot, precum tatăl său.

„Rareș când era mic, știu din poveștile soacrei mele, că se juca de-a preotul. Făcea tot felul de gesturi, de pildă făcea mătănii prin casă… Dar el are un altfel de caracter, de temperament și nu știu dacă i se potrivea preoția. El este un tip care e și foarte direct. Niciodată nu caută să găsească niște cuvinte potrivite pentru a-i spune unui om pe față lucrurile, ci o spune direct. De cele mai multe ori știi că adevărul deranjează și atunci, de asta spun, că poate el nu era bun să fie preot.

Dar el a făcut stomatologie și acum este impresarul meu. Fiecare a studiat total altceva și am ajuns să facem altceva, dar pentru că așa a vrut, până la urmă, bunul Dumnezeu. Asta ni se potrivește cel mai bine și consider că am făcut cea mai bună alegere în viața noastră”.

Câți bani câștigă Georgiana Lobonț din muzică
Georgiana Lobonț face bani frumoși din muzică și muncește din greu la fiecare eveniment pe care îl are. Recent, un organizator a dezvăluit ce tarif are interpreta de muzică populară pentru a cânta.

Georgiana și Vlăduța au mare succes în Ardeal, de acolo și sunt ambele. Ele cântă pe gustul celor de acolo, ca stil, ca ritm, nu merg doar pe horă și pe sârbă, ca la București. Cântă mai variat, mai bagă și o hațegană. Se dansează mai multe jocuri. În acea zonă, ardelenii sunt mai sociabili. Organizează mai multe petreceri. Sunt și mai culți, din punct de muzical. În școli se pune mare preț pe muzică. Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău au un onorariu de câte 1.500 de euro, pentru un recital solo.

Iar dacă vin cu instrumentiștii, onorariul lor sare de 5.000 de euro. Dar poate ajunge și la 7.000 de euro, depinde de contract. Georgiana Lobonț vine la petreceri cu zece oameni, în trupă. Normal că sunt alte prețuri. Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni. Pentru cei 5.000 de euro, Georgiana are program de două ore, în reprize de câte 45 de minute”, a declarat un organizator pentru playtech.ro.

 

error: Content is protected !!