„Lista neagră” a lui Dan Petrescu. 8 jucători pleacă de la CFR Cluj

Updated on aprilie 21, 2024 „Lista neagră” a lui Dan Petrescu. 8 jucători pleacă de la CFR Cluj 1

Pe lângă Cristi Manea, cel care și-a anunțat deja plecarea, Dan Petrescu e gata să renunțe la alți șapte fotbaliști, după cum anunță cei de la Fanatik.

Tehnicianul de 56 de ani e gata să renunțe la doi portari din actualul lot. Otto Hindrich este deja dorit de UTA Arad, în timp ce contractul Cristian Bălgărdean expiră, iar acesta va rămâne liber.

Petar Mamic va fi pus și el pe liber, la fel ca și Ricu Zejnullahu, elvețianul care nu a prins niciun minut în tricoul ardelenilor. Un alt fundaș care va pleca de la CFR Cluj este Anton Kresic. Croatului îi expiră împrumutul de la Rijeka și se va întoarce la formația din țara natală. Pe lângă aceștia, Dan Petrescu vrea să scape și de vedetele Panagiotis Tachtsidis și Omar El Kaddouri, marocanul pe care Ioan Varga îl elogia în momentul sosirii.

Cristi Manea a anunțat că nu a ajuns la niciun acord cu CFR Cluj
CFR Cluj încearcă de o perioadă lungă de timp să îl convingă pe Manea să rămână în Gruia, dar cele două părți încă nu au ajuns la un acord. Acest lucru a fost confirmat chiar de fotbalist.

La finalul partidei de la Ovidiu, Manea a fost întrebat despre viitorul său la CFR și a susținut că are șanse mari să părăsească formația din Gruia la finalul contractului.

”Nu avem nicio scuză. Suntem vinovați cu toții. Trebuie să facem ceva pentru că mergem la Craiova și o să fie și mai greu. Eu cred că trebuia schimbată toată echipa la pauză. Nu avem nicio scuză. Trebuie să ne trezim. Este dificil.

Acesta este fotbalul. Te pedepsește. În loc să facem 1-1, au făcut ei 2-0. Sunt foarte supărat și pe mine și pe toată lumea. Parcă nici nu mai avem noroc. Nici noi nu suntem bine.

Ce să mai spună (n.r. Dan Petrescu)? Să nu mai îmbrăcăm tricourile astea. CFR ar avea nevoie de un antrenor care să pună piciorul în prag.

Eu îmi fac treaba până la final. Când va expira contractul, cred că voi pleca. Nu am ajuns la nicio înțelegere.”, a spus Cristi Manea, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!