Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj după umilința 1-5 cu Farul: „Să nu mai îmbrăcăm tricoul ăsta”

Updated on aprilie 20, 2024 Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj după umilința 1-5 cu Farul: „Să nu mai îmbrăcăm tricoul ăsta” 1

Cristi Manea a cedat nervos şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj, după umilinţa suferită în meciul cu Farul, scor 1-5, din etapa a 5-a a play-off-ului. Fundaşul ardelenilor este gata să îşi încheie contractul. Fundaşul dreapta a fost schimbat la pauză de Francisc Dican, cel care este interimar până la venirea lui Dan Petrescu. Manea s-a prăbuşit emoţional la finalul jocului şi a dat de pământ cu toată lumea.

Manea se teme că CFR Cluj va rata calificarea în cupele europene şi anunţă că e nevoie de un antrenor care să „pună piciorul în prag”. Şi-a criticat în termeni duri coechipierii, scrie as.ro.

„Am fost penibili cu toţii în această seară. Trebuie să facem ceva să ne trezim că mergem la Craiova şi va fi şi mai greu. Trebuia să fim schimbăm toţi la pauză. Nu avem nicio scuză. Trebuie să ne trezim, că e groasă. E dificil. Nu ştiu, ăsta e fotbalul, te pedepseşte. Noi am avut ocaziile noastre, în loc să facem 1-1, s-a făcut 2-0. Nu mai am cuvinte, sunt foarte supărat şi pe mine, pe toată lumea. Parcă nu mai avem noroc, nici noi nu suntem bine.

(Ce ar spune Dan Petrescu, după ce aţi luat 4 goluri de la Corvinul şi 5 de la Farul?) Să nu mai îmbrăcăm tricoul ăsta.

Are nevoie de un antrenor ca lumea, să pună piciorul în prag.

(Rămâi sau pleci) Eu îmi fac treaba până la final. Nu am ajuns la nicio înţelegere. Cred că voi pleca”, a declarat Cristi Manea la digisport.ro.

Munteanu (’23), Cojocaru (’42, ’78), Grameni (’67) şi Ganea (’83) sunt jucătorii care au marcat în poarta lui CFR Cluj. Golul de onoare al feroviarilor a fost înscris de golgheterul Philip Otele, în mninutul 76.

Iată cum arată acum clasamentul în Liga 1, după ce constănţenii i-au umilit pe ardeleni:

1. FCSB – 44 de puncte
2. Farul – 32 de puncte
3. Universitatea Craiova – 31 de puncte
4. CFR Cluj – 31 de puncte
5. Rapid – 28 de puncte
6. Sepsi – 27 de puncte

Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1
Camora a precizat că e supărat şi pe el pentru umilinţa pe care CFR Cluj a suferit-o. El a precizat că Dan Petrescu nu a vorbit cu jucătorii CFR-ului înainte de acest meci.

„Un rezultat ruşinos, nu merităm niciunul să purtăm acest tricou. Dacă nu ne trezim, degeaba face patronul un efort.

Astăzi nu am intrat bine, nici în prima repriză, nici în a doua. Am avut şansa să facem 1-0. Puteam vorbi de un alt meci. În repriza a doua am avut şi noi nişte ocazii.

Cu atacul lor, e un pericol. Nu se poate aşa ceva.

(n.r: despre umilinţele din acest an) De asta am spus că nu merităm niciunul să purtăm acest tricou.

(n.r: A vorbit cu voi Dan Petrescu?) Nu. Patronul mi-a spus că a semnat, va veni din vară. Trebuie să ne trezim că, dacă nu, terminăm pe locul 6.

E greu de răspuns. Ovidiu a stat cu noi. După primul meci, am bătut cu 4-1 la Rapid, nu s-a vorbit de Petrescu. Trebuie să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă după acest meci.

Sunt foarte supărat, şi pe mine, şi pe echipă. Trebuie să ne trezim că, dacă nu, terminăm pe locul 6”, a declarat Mario Camora.

error: Content is protected !!