Dubă „înghițită” de pământ în Cluj Napoca. O groapă uriașă s-a format în asfalt

Updated on aprilie 19, 2024 Dubă „înghițită” de pământ în Cluj Napoca. O groapă uriașă s-a format în asfalt 1

O dubiţă care aducea marfă la magazinul alimentar de pe strada Romulus Vuia din Cluj Napoca a fost „înghițită” de pământ. O groapă uriașă s-a format în zonă din cauza lucrărilor făcute recent.

Mașina a venit cu marfă la magazin, iar acolo s-a surpat pământul sub ea. Potrivit informațiilor, duba era încărcată cu chipsuri, astfel greutatea mărfii nu ar fi cea vinovată. Clujenii au scris în comentarii că starea celor 7 străzi din Gruia este foarte proastă, iar lucrările de înlocuire a conductelor de apă au agravat situaţia.

– “La ce gropi sunt prin zona, nu-i de mirare. De cel putin o luna am sesizat pe My Cluj gropile de pe str Gruia”
– “Era de așteptat deoarece s-au realizat lucrări de înlocuire conductă apă potabilă (…) am făcut nenumărate solicitări la poliția locală și nu s-a luat nicio măsură atât din punct de vedere al lucrărilor cât și din punct de vedere al semnalizării rutiere. În unele zone era o sinucidere curată fără semafor pe vârf de pantă nu avea vizibilitate nu dejun nimeni după ora 17:00 până dimineața și în weekend nu aveai vizibilitate și era foarte riscant. Eu personal era de cel puțin trei ori să o pățesc rău.”
– “Exact ieri am blestemat groapa aia, de două ori am trecut pe acolo şi de două ori am luat-o”.

error: Content is protected !!