Cu ce se ocupă Antonela Pătruț, noua iubită a lui Arpad Paszkany. Fostul patron de la CFR Cluj a divorțat și acum are iubită cu 24 de ani mai tânără

Updated on aprilie 18, 2024 Cu ce se ocupă Antonela Pătruț, noua iubită a lui Arpad Paszkany. Fostul patron de la CFR Cluj a divorțat și acum are iubită cu 24 de ani mai tânără 1

Arpad Paszkany, fostul finanțator al clubului din Gruia, s-a afișat cu noua iubită la mai puțin de jumătate de an de la separarea de soție. Fostul patron al echipei clujene a ieșit de o lungă perioadă din lumina reflectoarelor, însă recent și-a oficializat relația cu o femeie cu 24 de ani mai tânără decât el.

În luna februarie a anului 2024, Arpad Paszkany, milionarul care a fost patron la CFR Cluj, a divorțat de Anne, femeia pe care o luase de soție în 2016 și care era mai tânără cu 20 de ani decât el. Noua sa iubită, Antonela Pătruț (28 de ani) a postat o fotografie în care apare împreună cu omul de afaceri în vârstă de 52 de ani. “Iubirea mea”, e mesajul scurt care însoțește poza postată de tânără în care apare Arpad Paszkany.

Tânăra nu a dus o viață de lux până să-l cunoască pe omul de afaceri. La 9 ani s-a mutat alături de familie în Italia, unde, ulterior a fost chelneriță. A încercat să-și deschidă un restaurant împreună cu mama ei, însă afacerea nu a avut succes și a revenit în țară. În România, Pătruț a fost centralistă, potrivit cancan.ro, apoi a făcut tot posibilul pentru a apărea pe ”micul ecran”.

A participat la două reality-show-uri, însă faima sa nu a ”explodat”, așa cum se aștepta, iar în ultima perioadă a avut un business cu haine.

Tânăra născută în Călărași a muncit inițial într-un restaurant din Florența, însă ulterior s-a mutat împreună cu mama ei în Napoli, unde și-au deschis o mică afacere. Din nefericire, businessul pe care l-au început în Napoli nu a avut parte de succes și a fost închis după o scurtă perioadă de timp.

Ulterior, atât ea, cât și mama ei, s-au întors în România și au luat-o de jos. Conform sursei menționate, Antonela Pătruț s-a angajat pe funcția de centralistă într-un call center și a început să fie atentă după potențiale alte oportunități. Care nu au întârziat să apară.

 

error: Content is protected !!