Cluj. Copil de 2 ani mort după ce a înghițit bile magnetice. S-a stins după patru luni de chin fără ca medicii să depisteze ce are

Updated on aprilie 18, 2024 Cluj. Copil de 2 ani mort după ce a înghițit bile magnetice. S-a stins după patru luni de chin fără ca medicii să depisteze ce are 1

Şi-au văzut copilul de doi ani trecând prin chinuri fără ca medicii să poată depista ce are. Şi asta pentru că din cauza vârstei prea mici, băieţelul nu a putut fi supus unui CT. Copilul lor a înghiţit mai multe bile magnetice. Deşi se simţea rău, iar părinţii l-au dus la doctor, medicii nu şi-au dat seama ce are. Au aflat abia după patru luni când băieţelul a murit, iar la autopsie au fost descoperite obiectele.

Este povestea tragică a unei familii din Dej, stabilită în Germania. Maria, mama copilului, a vrut să tragă un semnal de alarmă pentru toţi părinţii spunându-şi propria tragedie.

Recent, am primit o donație de la o persoană minunată, doamna Maria, pentru campania noastră “Bucuria Primăverii”. Doamna Maria este o mamă cu o inimă de aur, dar ea a trecut prin clipe grele. Recent și-a pierdut copilul din cauza unor mărunțișuri – niște magneți mici și colorați, care, din păcate, au fost ingerați de micuțul ei.

Timp de 4 luni, nimeni nu știa ce are copilul și acesta suferea în tăcere. Din păcate, copilul fiind sub 2 ani, medicii nu i-au făcut un CT, astfel că nici medicii nu și-au dat seama de problema băiețelului. Magneții din poză au fost păstrați de familie, după autopsie, tocmai pentru a arăta și altora riscul la care ne expunem dacă avem copii mici și obiecte mici si viu colorate in preajma lor.

Vrem să subliniem cât de important este să fim atenți la aceste pericole aparent banale din jurul nostru. Magneții sau alte obiecte mici pot fi extrem de periculoase pentru copii și pot duce la situații tragice. Este vital să recunoaștem simptomele și să acționăm rapid în astfel de situații. Dacă copilul are dureri abdominale, vărsături repetate, sau alte simptome neobișnuite, mergeți imediat la medic și menționați că există riscul ingerării unor obiecte”, se arată în mesajul asociaţiei, conform Observator TV.

Un copil de 2 ani a CĂZUT de la etaj!
Polițiștii din Capitală au deschis o anchetă după ce o fetiță de 2 ani a căzut, luni dimineața, de la etajul 1 al unui bloc din Sectorul 1.
Luni dimineață, 15 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul subunității, care au constatat că este vorba despre o fetiță, în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la etajul 1 al blocului.

Totodată, la adresă s-a deplasat și un echipaj medical, care i-au acordat victimei primele îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, conform unui comunicat al Poliției Capitalei, scrie Gandul.

error: Content is protected !!