Averea lui Pescobar atinge cote uriașe! Dragomir dezvăluie câștigurile zilnice: „Are profit de 100.000 de euro pe zi”

Updated on aprilie 17, 2024 Averea lui Pescobar atinge cote uriașe! Dragomir dezvăluie câștigurile zilnice: „Are profit de 100.000 de euro pe zi” 1

Mitică Dragomir a fost întrebat de Horia Ivanovici ce avere are partenerul său de afaceri, Pescobar. „Are avere de 100 de milioane (n.r euro) acum? De 50? 10?. Cu tot ce a făcut, cu toate restaurantele, câți bani face?”, a fost curiozitatea lui Horia Ivanovici.

Averea lui Pescobar este în creștere, spune Dragomir. Și, pe lângă banii pe care i-a strâns până acum, impresionante sunt sumele câștigate zilnic din restaurante. Câștigurile zilnice ale lui Pescobar sunt de ordinul zecilor de mii. Ceea ce înseamnă că, pentru 2024, ar putea avea un profit uriaș, la care mulți patroni nici nu îndrăznesc să viseze.

Are avere de 10.000. E cel mai tare pe lichidități. Din HoReCa nu-l bate nimeni. Are profit de 100.000 de euro pe zi. Care îi rămân. Clujul, Timișoara, Craiova, Snagovul. 100.000 de euro pe zi, nu pe lună, câștig. Anul ăsta face peste 25 de milioane de euro. Tu m-ai întrebat de avere, avere a început să facă acum”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Banii mulți îi aduc și dușmani lui Pescobar, spune Mitică Dragomir. „Nu-l iubește nimeni, din cauza succesului. Dacă ai succes, toată lumea vrea să-ți pună piedici. Asta e România. Pe ăsta la mare, pe Bucur, toată lumea în loc să-l felicite și să-l sprijine să facă ceva pe litoralul ăla și plaja de au distrus-o, s-a găsit unul să-i pună bețe-n roate.

Bine, am auzit acuma, n-a vrut să lovească în Bucur, Ion Stelian. A vrut să lovească în amiralul, care este primar la Constanța. Că nu avea nimic cu Bucur”, a explicat Mitică Dragomir, făcând referire și la omul de afaceri Alin Bucur, care este împiedicat sa investească 8 milioane de euro în plaja din Mamaia.

„Pescobar”, primele imagini din penthouse-ul de 2 milioane de euro cumpărat de la Dumitru Dragomir
„Pescobar” face tot mai des afaceri cu Dumitru Dragomir. Cea mai recentă tranzacție a fost una de 2 milioane de euro, pentru un penthouse de 1.400 de metri pătrați din nordul Bucureștiului.

Nicolau a vizitat apartamentul de lux și a postat imaginile pe rețelele de socializare, oferind și unele detalii despre modificările pe care le are în minte. Cea mai importantă este o piscină exterioară.

Mai urât ca apartamentul ăla al meu, în Dubai, eu am fost și am văzut cu 37 de milioane de dolari. L-am dat cu 2, totuși, este România. Peste doi ani, Pescobar ia pe apartament cel puțin patru milioane. Stai că mai bagă și el… Va lua patru, cinci milioane.

E un cartier în care apartamentul cu două camere se închiriază cu 1.000 de euro, cu trei camere între 1.200 și 1.500 de euro. Când am plecat, a venit o doamnă cu un tânăr să vadă unul mare, unul mare cu piscină, la etajul 9. Dacă eu îi puneam coloanele lui Pescobar…

Piscina pe care am pus-o eu a dat-o jos. Eu am pus piscină de la cineva din Bistrița. E vestit în Europa. El a zis că face ultimul răcnet din lume. Face piscină care se deschide singură, se închide singură… Oricum, e totul făcut, încălzire în pardoseală, luminile, scările”, a povestit Dumitru Dragomir, citat de gsp.ro.

 

error: Content is protected !!