Adrian Mutu vorbește despre noul antrenor de la CFR Cluj. „Nu ai ce să spui despre Dan Petrescu, dar trebuie să-i faci echipă, ai nevoie de stabilitate financiară”

Updated on aprilie 15, 2024 Adrian Mutu vorbește despre noul antrenor de la CFR Cluj. „Nu ai ce să spui despre Dan Petrescu, dar trebuie să-i faci echipă, ai nevoie de stabilitate financiară” 1

Adrian Mutu a făcut câteva declarații surprinzătoare despre viitorul fotbalului românesc. „Briliantul” a vorbit despre posibilul transfer al lui Otele la FCSB.
Fostul mare fotbalist român consideră că suma de șase milioane de euro pentru jucător este prea mare pentru piața din România și că Gigi Becali, finanțatorul clubului, ar putea folosi aceste speculații pentru a destabiliza adversarii.

Nu cred că FCSB în vrea pe Otele, să fiu sincer. E scump pentru România. Becali mai spune dintr-astea, destabilizează adversarul, campionatele se câștigă așa. Nu cred că se va face transferul pe șase milioane. Nu ai cum să iei un jucător care nu face diferența în playoff. Sunt meciuri tari. Gigi nu îl vrea, zice și el așa”, a spus Adrian Mutu potrivit playsport.ro.

Felicitări pentru Dinamo și Botoșani, regrete pentru FCU Craiova
Mutu comentat despre situația din Liga 1, remarcând că victoriile celor de la Dinamo și Botoșani sunt foarte importante. Totodată și exprimat îngrijorarea pentru FCU Craiova, care a picat pe loc direct retrogradabil.

„La Dinamo a fost o victorie uriașă, cum a fost și cea a Botoșaniului. Îmi pare rău de FCU, să fie pe ultimul loc. Dinamo are șanse. Ce să mai, nu m-a sunat Mititelu. E o situație critică. Trebuie să se liniștească lucrurile, sunt disperate mișcările astea de ultim moment.”, a mai adăugat Adi Mutu.

Cu toate acestea, Mutu a menționat că CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt principalele contracandidate pentru locul secund în campionat.
Mă refer la CFR și Craiova, ele vor locul doi. Miza campionatului dispare, FCSB a pus punctul pe I. Venirea lui Petrescu e o mutare bună, dar ce se poate spune despre el… dacă e adevărat. Nu ai ce să spui despre Dan Petrescu, dar trebuie să-i faci echipă, ai nevoie de stabilitate financiară. CFR are 11 jucători valizi, nu numai medical, dar și tehnico-tactic.

S-a accidentat și Ilie, preferatul lui Neluțu. A revenit Kresic, s-a accidentat el, iar sunt fără fundaș central. Mai sunt meciuri multe și tari. Nu știu dacă au schimbat strategia, dar pentru ei obiectivul e locul doi. Sunt câteva meciuri între a juca și a lua bani, nu poți să stai cu lotul actual, e subțire. Nu ai oameni să schimbi. Atenție la Farul, vine din spate. Se aproprie de locul doi. Pentru Rapid e important să câștige meciul ăsta. Dacă nu câștigă, n-am ce să zic.”, a încheiat Adrian Mutu, conform Fanatik.

Dan Petrescu a devenit cel mai bine plătit antrenor din SuperLigă
Dan Petrescu (56 de ani) a semnat cu CFR Cluj un contract valabil din vară pentru următoarele trei sezoane. Patronul lui CFR Cluj a transmis că Petrescu va creiona o echipă de titlu în perioada următoare.

Pentru a-l motiva să câștige campionatul în noul sezon, Ioan Varga i-a propus lui Dan Petrescu cel mai mare salariu din SuperLigă.
Am închis (n.r. negocierile contractuale cu Dan Petrescu)! Dan Petrescu va veni din vară. Nu pot să spun ce salariu va avea la CFR Cluj, dar va fi cel mai mare din România. E normal să fie așa. Este cel mai bun antrenor din România! Nici nu mi-am făcut griji că nu va accepta. Dan este ca acasă la Cluj și la CFR.

Eu nu sunt pentru locul 2 sau 3. Niciodată nu m-am mulțumit cu asta! Dacă îl aduc pe Dan Petrescu ce înseamnă? Că îmi doresc locul 1. Îi voi face echipă de titlu”, a declarat Ioan Varga, potrivit ProSport.

Potrivit unor surse, 30.000 de euro pe lună ar urma să fie salariul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Petrescu are 224 de meciuri în Ardeal și a câștigat 4 titluri de campion al României. Dan Petrescu va prelua CFR-ul după finalul actualului sezon. Duminică seară, CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu FCSB, scor 0-1. Ardelenii sunt pe locul 2, cu 31 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova.

error: Content is protected !!