Clujeanca Alina Ceușan, însărcinată cu al doilea copil: „Avantajul de a creste alături de un frate sau o sora este ca devii tot mai bun la fracții”

Updated on aprilie 13, 2024

Alina Ceușan

Clujeanca Alina Ceușan a făcut un anunț pe cât de emoționat pe atât de fericit. Anul acesta, ea și soțul ei, Raul, își voi dărui micuțului Rock un frățior sau o surioară.
Anunțul că este însărcinată a fost făcut de prezentatoare primulul sezon Love Island sub forma unei scrisori dedicate fiului ei, Rock.

Scrisoare catre Rock:
Dragul nostru Rock,
Avantajul de a creste alături de un frate sau o sora este ca devii tot mai bun la fracții… De asemenea, se spune că indiferent de vârsta, când esti alături de ei, te ântorci parca instant în copilărie.
Ăsta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și atât eu cât și Raul vorbim din experiență pentru ca fiecare dintre noi avem pe cine suna și la trei noaptea dacă este cazul. Viata noastră se schimbă din nou, în luna august, și speram ca schimbarea să vina în forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil.

Suntem fericiti sa anuntam oficial ca ne marim familia, asteptam un fratior sau o surioara pentru Rock, care urmeaza sa se nasca in luna august a acestui an.
Chiar daca cei din jurul nostru stiau, apreciem ca de acasta data am avut sansa de a face acest anunt sub termenii nostri cum de altfel cred ca fiecare familie merita sa o faca, la momentul potrivit. Va multumim pentru toate mesajele private si ca de fiecare data, vom shareui aceasta calatorie cu voi, our online family pe conturile noastre de socializare.”, a declarat Alina Ceușan pentru fani, conform Pro Tv.

Alina Ceușan, despre divorțul lui Carmen Grebenișan: „Relația era stinsă de mult timp!”
Am discutat cu Carmen pentru că suntem cele mai bune prietene, era normal. Ea a fost foarte sinceră și a zis absolut tot ce avea de zis și declarat. Mi se pare normal atunci când ai o comunitate care te urmărește și dacă ai împărtășit atât de mult din viața personală, este bine să îi ții la curent și cu ce se întâmplă pe mai departe.

Este bine să fii deschisă, iar noi așa am fost de fiecare dată. Am fost transparente, deschise. Ceea ce vedeți pe online, se întâmplă și în realitate” , a spus Alina Ceușan pentru CANCAN.RO.

Alina Ceușan a mai punctat că este cea mai bună decizie pe care cei doi puteau să o ia, mai ales că nu sunt implicați copii la mijloc. „Carmen a spus ce a avut de spus, era oricum într-o relație care era stinsă de o bună perioadă de timp și mă bucur pentru ea că a luat această decizie. Mă bucur și pentru Alex la fel. Este cea mai bună decizie pe care o puteau face acum, în acest moment, cât încă nu au un copil implicat. Au făcut doar cununia civilă până la urmă. Fiecare să-și vadă de drumul său, eu în calitate de nașă îi susțin pe amândoi”, mai precizează influencerița.

error: Content is protected !!