Ofertă de la Brighton. CFR Cluj cere o sumă record pentru Otele. Patronul Nelu Varga: „Ei se gândesc la ce le-am propus eu”

Updated on aprilie 11, 2024 Philip Otele

Nigerianul Philip Otele (24 de ani) pare aproape imposibil de transferat de FCSB. Patronul lui CFR Cluj, Nelu Varga, a anunţat că există o ofertă din Premier League!

Brighton ar dori să îl aducă pe Otele, iar ardelenii solicită 6 milioane de lire + 20% dintr-un viitor transfer! Extrema ar putea devenit cel mai scump fotbalist vândut vreodată de formaţia din Gruia.

Precedentul record era deţinut de Alvaro Pereira, care a ajuns la FC Porto, în 2009, pentru 6.5 milioane de euro. ”În momentul de faţă nu avem nicio altă ofertă pentru Otele în afara de cea de la Brighton, din Anglia. Ei se gândesc la ce le-am propus eu: 6 milioane de lire şi 20% dintr-un viitor transfer. Şeful scouting-ului de la ei (n.r. – Mike Cave) a zis că rămânem în contact, că va vorbi cu conducerea.

Lui Gigi Becali i-am zis 6 milioane, dar de euro, pentru ca-i aici, în România. Celor de la Brighton le-am cerut 6 milioane, dar de lire. Asta înseamnă vreo 7 milioane în euro”, a spus Varga, pentru iAMsport, conform primasport.ro.
33 de partide, 13 goluri şi 7 pase decisive are Otele în acest sezon din Superliga, fiind unul din cei mai în formă jucători ai campionatului intern.

Gigi Becali, interesat și el de Philip Otele
Gigi Becali a reacționat după ce Ioan Varga i-a comunicat public că FCSB trebuie să plătească 6 milioane de euro pentru transferul lui Philip Otele (24 de ani), golgheterul celor de la CFR Cluj. Patronul „roș-albaștrilor” a anunțat că este dispus să poarte negocieri cu omologul său din tabăra ardelenilor.

Becali a subliniat că el l-a inclus pe Otele în categoria fotbaliștilor din Superligă pe care îi consideră valoroși, fără să garanteze că poate să îl cumpere. Finanțatorul liderului a afirmat că este dispus să poarte negocieri cu Varga, dacă îi va „face preț preferențial”.

Condiția lui Gigi Becali pentru a negocia cu Nelu Varga
„Eu am spus de jucătorii care sunt valoroși, eu nu știu dacă pot să îi iau eu pe ăia. Dacă face preț preferențial (n.r. – Varga), o să vorbesc cu el și văd, nu?”, a declarat Gigi Becali, conform Gazeta Sporturilor.

error: Content is protected !!