Ovidiu Hoban a fost trecut drept magazioner pentru a putea sta pe banca CFR-ului

Updated on aprilie 9, 2024 Ovidiu Hoban a fost trecut drept magazioner pentru a putea sta pe banca CFR-ului 1

Ioan Varga (52 de ani) a decis, imediat după ce Adrian Mutu (45 de ani) și-a dat demisia de la CFR Cluj, ca echipa să fie antrenată de către Ovidiu Hoban (41 de ani), fostul mijlocaș al ardelenilor. Oficial, pe foaia de joc, la meciurile oficiale, a fost trecut Francis Dican (56 de ani), deoarece acesta are Licența A și astfel poate sta și pe bancă și poate da și explicații în timpul partidelor.

Însă, Hoban este ”Mister”, așa cum a recunoscut și Ciprian Deac (38 de ani), la finalul partidei în care CFR Cluj a umilit-o pe Rapid, în Giulești, scor 4-1. Pentru a sta și el pe bancă, mai ales că nu are licență de antrenor, cei de la CFR Cluj au găsit o metodă inedită. Așa se face că Hoban este trecut în acte, dar și în contractul înregistrat la FRF, drept magazioner, susțin sursele digisport.ro.

Bogdan Mara, anunț despre Dan Petrescu
Bogdan Mara a declarat că Dan Petrescu încă nu și-a încheiat definitiv conturile cu Jeonbuk, chiar dacă despărțirea a fost anunțată pe site-ul oficial al clubului din Coreea de Sud, însă a confirmat că antrenorul a discutat cu patronul CFR-ului.

”Nu chiar, nu vine așa vijelios cum scriu ziarele. E clar că există o coincidență și o întâmplare care-l aduc aproape de CFR, plecarea lui Adi, iar ziua următoare Dan a ajuns la un acord să rezilieze contractul.

Dan Petrescu a făcut performanțe la CFR Cluj, este iubit de fanii CFR-ului și are relații bune cu patronul clubului și cu toți cei din cadrul clubului. Tot ce a apărut în presă, am văzut și eu că a semnat, că ajunge la Cluj, că are salariul făcut, nu este adevărat. Eu vă zic exact cum este situația. Dan încă este în Coreea, încă nu a reziliat contractul cu cei de acolo, mai are de discutat termenii rezilierii. După ce va rezolva ce are de luat în Coreea, va veni în România.

A avut o discuție cu Neluțu, vorbeau și înainte. Cu siguranță o să iasă la masă împreună și vor discuta probabil despre o eventuală colaborare”, a declarat Bogdan Mara, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Dan Petrescu ar putea să o preia pe CFR Cluj în vară
De asemenea, Bogdan Mara a înaintat o altă variantă, una surpriză: Dan Petrescu ar putea să o preia pe CFR Cluj abia din vară, după finalul sezonului.

”Cât matematic există șanse… Voi îl știți pe Dan foarte bine, un om care nu se lasă bătut niciodată. Dacă va exista o șansă, va crede până în ultimul moment.

În cazul în care se va întoarce… Poate își dorește din vară, poate vrea și el o vacanță, poate vrea să formeze echipa din vară”, a spus Bogdan Mara.

error: Content is protected !!