Bonus de 200.000 de euro pentru Dan Petrescu dacă ia titlu cu CFR Cluj. Antrenorul primește și cu un salariu consistent

Updated on aprilie 9, 2024 Bonus de 200.000 de euro pentru Dan Petrescu dacă ia titlu cu CFR Cluj. Antrenorul primește și cu un salariu consistent 1

Dan Petrescu (56 de ani) este așteptat să semneze cu CFR Cluj, la doar câteva zile după ce și-a dat demisia de la Jeonbuk. Ștefan Gadola, acționarul minoritar de la CFR Cluj, a comentat mutarea pusă la cale în Gruia. Primul obiectiv al lui Dan Petrescu ar urma să fie clasarea pe locul secund, având în vedere că distanța față de FCSB este foarte mare acum, iar în stagiunea următoare va viza un nou titlu de campion.

“Dan a fost întotdeauna un băiat deosebit și a luat campionatul de câte ori a fost la noi. Chiar dacă era criticat stilul lui de joc, noi am luat campionatul. Eu sper să obținem măcar locul 2. (n.r – Și la anul titlul?) Așa mi se pare normal! Noi am fost întotdeauna bolnavi cu chestia asta. Totdeauna am vrut titlul.

Nu îmi pare rău că nu a venit mai devreme Dan Petrescu. Asta a fost, așa e fotbalul. Lucrurile astea nu sunt predictibile. După ce am luat 4-0, vă așteptați să batem cu 4-1 pe Rapid? Deci de ce să ne punem probleme din acestea? Vreau să facem jocuri frumoase, bune și să arătăm că suntem o echipă. Dacă am învins cu 4-1 Rapid înseamnă că se poate. Nu sunt naiv să mă gândesc la titlu pentru că sunt multe puncte și e greu de ajuns. E greu, mai ales după ce am văzut ieri meciul. FCSB a terminat repede și frumos. Noi, locul 2. Acolo avem șanse și ar trebui să jucăm astfel încât să fim pe locul 2“, a spus Ștefan Gadola, citat de Sport.ro.

Cu toate acestea, cei de la CFR nu renunță cu totul la titlu și i-au stabilit un bonus consistent lui Dan Petrescu pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

În cazul în care Petrescu reușește “minunea” și iese campion la finalul lunii mai, antrenorul va primi nu mai puțin de 200.000 de euro, o sumă uriașă pentru fotbalul românesc. Înaintea meciului direct, CFR Cluj e pe locul doi, cu 31 de puncte, în timp ce FCSB e lider, cu avantaj de zece lungimi.

Petrescu și patronul CFR-ului, Ioan Varga, ar fi stabilit deja termenii contractului, care ar cuprinde un salariu de 30.000 de euro lunar, informează digisport.ro.

Petrescu ar deveni cel mai bine plătit antrenor din SuperLigă, peste Ioan Ovidiu Sabău, plătit de ‘U’ Cluj cu 25.000 de euro pe lună, și Cristiano Bergodi, care are la Rapid 50% din cât ar câștiga Petrescu la Cluj, 15.000 de euro lunar.

error: Content is protected !!