(Video) CFR Cluj o umilește pe Rapid la 3 zile de la despărțirea de Mutu: „M-am simțit trădat”

Updated on aprilie 7, 2024 (Video) CFR Cluj o umilește pe Rapid la 3 zile de la despărțirea de Mutu: „M-am simțit trădat” 1

CFR Cluj s-a impus în Giulești cu un neverosimil 4-1 în fața Rapidului, în etapa cu numărul 3 din play-off-ul SuperLigii. Rezultatul e cu atât mai neașteptat cu cât în urmă cu 4 zile, gruparea din Gruia era învinsă cu 0-4 de Corvinul Hunedoara în Cupa României, partidă în urma căreia Adrian Mutu s-a despărțit de CFR Cluj.

Mutu nu s-a declarat surprins de victoria fără drept de apel a CFR-ului în Giulești, însă a readus în discuție disputa de la Hunedoara, în care a spus că s-a simțit trădat de jucători. În plus, ”Briliantul” a transmis că nu regretă că a plecat de pe banca ardelenilor, informează Digisport.ro.

Nu sunt șocat, ăsta este fotbalul! Unele lucruri nu le poți explica. Cu atât mai mult mi s-a întărit decizia, că eu n-am putut trece peste meciul din Cupă. Nu știu ce s-a întâmplat. Problema nu e ce s-a întâmplat în Giulești, ci ce s-a întâmplat la Hunedoara.

CFR a avut o prestație solidă, dar și Rapid a avut o prestație slabă. În campionat am fost mulțumit de echipă. În 10 etape, în campionat, eram pe primul loc aproape la toate capitolele. M-a surprins într-un mod neplăcut că n-am înțeles ce s-a întâmplat cu echipa la Hunedoara. Eu n-am putut trece peste acel rezultat din Cupă.

Nu cred că m-au lucrat jucătorii. Nu m-am gândit la asta, că nu este în mentalitatea mea. Noi am avut evoluții bune în play-off contra Craiovei și a lui Sepsi. După meciul din Cupă îmi era foarte greu să mă văd cu jucătorii. M-am simțit trădat la acel meci de la Hunedoara.

N-am avut nicio problemă cu jucătorii, atmosfera era ok înaintea meciului de la Hunedoara. Nu regret că am demisionat. Rezultatul din Cupă a rămas. Trebuia să am onoare și să-mi dau demisia. Nu am regrete. Pentru mine s-a rupt ceva în timpul meciului la 3-0, la Hunedoara”, a spus Adrian Mutu, potrivit Fanatik.

Ciprian Deac i-a dedicat lui Adrian Mutu victoria din Giulești
În ciuda discursului dur al lui Mutu, cel mai emblematic jucător din lotul CFR-ului, Ciprian Deac (38 de ani), i-a dedicat victoria fostului său antrenor.

“Mă bucur că am câștigat, a fost o săptămână grea. Ne-a fost rușine, am vorbit și ne-am adunat. Mă bucur că am dovedit că nu ne dăm bătuți. Ne bucurăm pentru Hoban și Dican, care au venit alături de noi cu sufletul.

Vrem să dedicăm această victorie și fostului staff, în frunte cu Mutu. Ne pare rău și pentru domnul Balaj. Cei care trebuia să suferim eram noi, jucătorii.

A fost o săptămână grea, nimeni nu a ieșit din casă, ne-a fost rușine. Mă bucur că am avut reacție. Dacă nu câștigam astăzi, o luam în jos. Am avut dorința mai mare, am și marcat rapid.

Adi a avut o relație bună cu jucătorii, am făcut un joc bun, am avut și ghinion în meciurile trecute“, a declarat Deac.

error: Content is protected !!