Englezii cred că Otele are potențialul de a valora 40 de milioane de euro. CFR Cluj i-a fixat un preț de 6 milioane de euro

Updated on aprilie 7, 2024 Englezii cred că Otele are potențialul de a valora 40 de milioane de euro. CFR Cluj i-a fixat un preț de 6 milioane de euro 1

Săptămâna trecută, presa britanică anunța că Philip Otele (24 de ani) este urmărit de Brighton, formație care ocupă locul 10 în Premier League. Otele a căpătat o reputație foarte bună în presa din Anglia datorită evoluțiilor din fotbalul românesc, iar cei de la Sport Witness i-au dedicat un articol. Britanicii sunt convinși că Otele poate ajunge să valoreze exact cât estima patronul Ioan Varga acum câteva zile.

“Cei de la CFR i-au fixat un preț de 6 milioane de euro. Poate fi un chilipir pentru Brighton și Brentford, având în vedere că Otele are potențialul de a valora 30-40 de milioane de euro în viitor”, se arată într-un fragment din articol.

Vedeta lui CFR Cluj, Philip Otele, a atras atenția lui Brighton & Hove Albion, Brentford și altor cluburi. Extrema s-a remarcat pentru clubul său în acest sezon, marcând 13 goluri și înregistrând șase pase de gol în 37 de meciuri.
Club Brugge a pus ochii pe jucătorul de 24 de ani și trebuie să se lupte cu alte cluburi, printre care Brighton și Brentford.

Poziția preferată a nigerianului este aripa stângă, în timp ce el poate fi folosit și pe alte posturi de atacant. Profilul și calitățile sale au făcut ca formația din Jupiler Pro League să îl identifice drept o țintă, eventual pentru a-i înlocui pe Andreas Skov Olsen sau Antonio Nusa.

Pe lângă Club Brugge, Brentford, Napoli, Bordeaux și Lorient și-au manifestat interesul pentru jucător”, se arată în caracterizarea făcută lui Otele de către englezi.

Din spusele finanțatorului Nelu Varga, se pare că Brighton este interesată de serviciile nigerianului, dar până acum au avut loc doar primele discuții, fără a putea spune că a fost vorba despre negocieri în adevăratul sens al cuvântului.

„Într-adevăr, Brighton este interesată de Otele! Au fost niște prime contacte, mai ales că la Brighton este un fost jucător apropiat de CFR Cluj. Este vorba despre actualul antrenor, De Zerbi. De Zerbi cunoaște foarte bine Clujul, cunoaște foarte bine CFR-ul.
Nu am intrat în amănunte. N-aș putea să spun că sunt tratative în momentul de față. Suntem în plin campionat și ei, și noi. Ne luptăm în continuare pentru obiective și nu am aprofundat lucrurile, dar există deja prime contacte.

Repet, ținând cont și de faptul că De Zerbi cunoaște în amănunt tot ce înseamnă CFR Cluj”, a declarat Nelu Varga, pentru Fanatik.

error: Content is protected !!