Nelu Varga l-a sunat pe Dan Petrescu pentru a reveni la CFR Cluj. „Bursucul” a pus 2 condiții pentru preluarea echipei

Updated on aprilie 6, 2024  

Nelu Varga l-a sunat pe Dan Petrescu pentru a reveni la CFR Cluj. „Bursucul” a pus 2 condiții pentru preluarea echipei 1

Dan Petrescu este foarte aproape de o despărțire de sud-coreeni de la Jeonbuk și tot mai multe voci vorbesc despre o revenire la CFR Cluj. Rămasă fără antrenor după demisia lui Adrian Mutu, CFR este pregătită în acest moment de Ovidiu Hoban și Francisc Dican.

Dan Petrescu ar vrea să revină la CFR Cluj, având în vedere performanțele reușite în trecut alături de gruparea ardeleană, dar îi pune câteva condiții finanțatorului grupării din Gruia. Potrivit surselor Ziare.com, după demisia lui Adrian Mutu și a lui Cristi Balaj, Nelu Varga l-a sunat pe Dan Petrescu, pentru a-i propune să preia echipa, în încercarea de a redresa corabia.

Dan Petrescu însă, nu ar fi de acord să preia echipa fără șanse la titlu, și ar vrea un contract pe minim doi ani cu clauză mare de reziliere. În acest sezon, cei de la CFR Cluj au șanse reduse la titlu, dar speră ca din stagiunea următoare, cu Dan Petrescu pe bancă, ca lucrurile să stea diferit.

Jeonbuk spune că se negociază despărțirea de Dan Petrescu
Deoarece toată lumea se așteaptă ca Petrescu să plece de la Jeonbuk, jurnaliștii sud-coreeni i-au contactat pe cei de la club. Unul dintre reprezentanți a lăsat de înțeles că, deși decizia n-a fost luată, se lucrează în acest sens.

“Nimic nu a fost decis încă legat de demiterea antrenorului Petrescu. Încă așteptăm o decizie. Sunt unele lucruri care au rămas de rezolvat”, a transmis reprezentantul clubului, potrivit presei sud-coreene.

Cel mai probabil scenariu este că cei de la Jeonbuk vor ca Petrescu să își dea demisia, pentru a nu-i plăti clauza de reziliere. La CFR, tehnicianul român avea o astfel de clauză în valoare de 400.000 de euro și aproape sigur există una și în contractul cu sud-coreenii.

Se poate și ca cele două părți să negocieze o cale de mijloc, așa cum s-a întâmplat în momentul în care Petrescu a plecat de la CFR la Jeonbuk. Atunci, în presa din țară s-a scris că suma de mai sus nu a fost plătită, iar sud-coreenii l-au transferat, drept compensație, pe Nana Boateng.

error: Content is protected !!