Noul antrenor de la CFR Cluj era să moară după ce a fost mușcat de șobolani! Cum s-a vindecat cu ajutorul unui veterinar

Updated on aprilie 5, 2024 Noul antrenor de la CFR Cluj era să moară după ce a fost mușcat de șobolani! Cum s-a vindecat cu ajutorul unui veterinar 1

Ovidiu Hoban îl înlocuiește pe Adrian Mutu, pe banca tehnică a lui CFR Cluj, după demisia provocată de eșecul lamentabil din partida de Cupa României, contra celor de la Corvinul Hunedoara, scor 0-4.

Deși în acte, antrenor principal va figura Francisc Dican, deoarece Hoban nu are licența Pro, responsabilitatea pregătirii echipei va fi pe umerii fostului internațional, care activa în cadrul clubului, după ce astă vară a pus capăt carierei de fotbalist.

Ovidiu Hoban are o experiență uriașă pe teren, jucând până la 40 de ani, peste 500 de meciuri, dar a avut și un moment de cumpănă în viață, peste care dacă nu ar trecut nu am mai fi putut povesti despre el la prezent. S-a întâmplat pe când Hoban avea 18 ani și juca la Blănuri Oradea, o echipă din liga a patra bihoreană, unde l-a avut coleg și pe Mihăiță Neșu. Condițiile erau precare, locuia la un cămin al CFR, unde a contactat o infecție deoarece a fost mușcat în somn de șobolanii pe care îi avea în cameră, informează Fanatik.

În urma acestei infectări, lui Hoban au început să îi iasă furunculi uriași pe tot corpul și slăbea văzând cu ochii, ajungând la un moment dat să creadă că va muri. Mai ales că medicii nu știau ce are și cum să dea de cap acestei infecții provocate de șobolani.

S-a vindecat cu ajutorul unui veterinar din Germania
Salvarea lui a venit din Germania, unde a fost dus de un impresar să joace la o echipă de liga a cincea. Acolo a cunoscut un medic veterinar, rudă cu antrenorul echipei, care s-a prins de unde vine infecția. Tratamentul pe care i l-a administrat pare desprins din Al Doilea Război Mondial, dar paradoxal a dat randament. Îi lua sânge, pe care îl amesteca cu niște substanțe, presupuși anticorpi, iar apoi i-l injecta prin burtă.

Treptat, Hoban s-a pus pe picioare, și a putut să joace fotbal, cât de cât la un nivel decent. Cu adevărat fotbalist a devenit pe la 22 de ani și jumătate, când a plecat din Germania, unde nu avea nicio perspectivă, și a semnat cu Universitatea Craiova, unde a jucat doar un meci.

Ovidiu Hoban, fotbalist cu 30 de selecții la națională, a început să joace constant abia la 23 de ani, când a devenit component de bază al echipei Gaz Metan Mediaș, unde a stat șase sezoane. A urmat transferul la Universitatea Cluj, apoi Petrolul, Hapoel Beer Sheeva și în finalul carierei șase ani la CFR Cluj.

error: Content is protected !!