(Video) Ce umilință pentru CFR Cluj! Demolați de Corvinul, echipa de Liga 2. Patronul Varga nu a mai suportat și a plecat la 2-0

Updated on aprilie 3, 2024 Stadionul “Michael Klein” din Hunedoara a fost gazda unui meci istoric marți, 2 aprilie 2024, dar nu va fi ultimul eveniment major din cei 64 de ani de istorie! Venerabila arenă urmează să fie demolată curând, dar nu înainte de a găzdui o altă întâlnire semnificativă, semifinala Cupei României împotriva FCU Craiova FC sau FC Voluntari.

Corvinul, având avantaj numeric din minutul 10 împotriva campioanei CFR Cluj, a surclasat echipa antrenată de Adrian Mutu, câștigând cu 4-0 într-un stadion plin ochi. Golurile echipei conduse de Florin Maxim au fost marcate de Viorel Lică (43′), Marius Coman (50′), Nicolae Pîrvulescu (67′) și Daniel Pop (90+2′), asigurând victoria împotriva echipei de pe locul trei din SuperLigă.

Ioan Varga a rămas în lojă doar până în minutul 50, când Corvinul a marcat golul de 2-0! ”Vă dați seama că la ce efort face omul ăsta, cu salariile, cu tot și să vadă acest meci… Vă dați seama, cum putea să fie? În locul lui aș fi făcut la fel. Aș fi fost supărat. După ce că face efortul pe care îl face, noi ne prezentăm așa”, a fost reacția lui Mario Camora, după ce a aflat că Ioan Varga a plecat la 2-0.

(Video) Ce umilință pentru CFR Cluj! Demolați de Corvinul, echipa de Liga 2. Patronul Varga nu a mai suportat și a plecat la 2-0 1

După meciul contra Corvinului, CFR Cluj a ajuns la trei eșecuri la rând. În campionat, în primele două etape de play-off, a pierdut cu Universitatea Craiova și a făcut egalul cu Sepsi, rezultate din cauza cărora a ajuns la 10 puncte în spatele liderului FCSB. CFR Cluj a rămas fără șanse reale să mai câștige vreun trofeu în acest sezon și poate rămâne și fără antrenor! Adrian Mutu a anunțat după meci că se gândește să plece. Tehnicianul va lua decizia finală orele următoare și o va comunica la club miercuri dimineață, informează Digisport.ro.

”A fost roșu clar la Tachtsidis, i-a spart nasul, nu avem ce să reproșăm. Nu am ce să spun prea multe, am venit aici din respect pentru dumneavoastră. Un meci fără istoric.

În seara asta am fost penibili, n-aș vrea să găsesc scuze că am jucat în 10, că s-au accidentat Mogoș și Camora, nu. Nu asta e important.

Echipa trebuia să joace în 10 la fel, că jucam împotriva unei echipe din liga a doua. Trebuia să joace și fără antrenor pe bancă. Trebuia să joace indiferent de ce se întâmpla. Nu am ce să spun mai multe, e un meci fără istoric.

Mă gândesc și mâine voi comunica clubului ce decizie am luat. Mă simt umilit. Nu se poate așa ceva. Mă simt umilit. Nu cred că aș putea să-i iert pe băieți după acest eșec, mai ales că era foarte important pentru club. Când văd că nu se respectă culorile unui club și nu se respectă ce spun eu, nu pot să-i iert.

O să mă gândesc bine în seara asta și mâine dimineață anunț la club”, a spus Adrian Mutu.

error: Content is protected !!