Fanii CFR-ului strigă în cor: ‘Mutule, lasă-ne!’ Antrenorul spune că vrea să plece după umilința suferită la Hunedoara!

Updated on aprilie 3, 2024 Fanii CFR-ului strigă în cor: 'Mutule, lasă-ne!' Antrenorul spune că vrea să plece după umilința suferită la Hunedoara! 1

CFR Cluj a fost eliminată în mod umilitor din Cupa României, învinsă cu scorul de 0-4 de echipa de liga a doua, Corvinul Hunedoara, iar suporterii echipei din Ardeal nu au primit bine această înfrângere. Fanii ardelenilor s-au revoltat după ce scorul a ajuns la un nivel de forfait și au cerut demisia fostului internațional, strigând „Mutule, lasă-ne!”.

După ce și-a compromis șansele la titlu, CFR Cluj nu mai poate astfel să ajungă în Europa League nici din postura de câștigătoare a Cupei României, iar acum ardelenii tremură și pentru o poziție de Conference League.

Eliminarea lui CFR Cluj este o adevărată lovitură pentru gruparea Gruia, mai ales că era singurul obiectiv pentru care mai lupta în acest sezon, după ce titlul era oricum pierdut. Adrian Mutu anunța chiar înainte de meciul cu Corvinul că trofeul Cupa României a rămas singurul obiectiv real al clubului în acest sezon.

Antrenorul a anunțat că marți seară va lua decizia finală și miercuri dimineață va merge la club să o anunțe. ”A fost roșu clar la Tachtsidis, i-a spart nasul, nu avem ce să reproșăm. Nu am ce să spun prea multe, am venit aici din respect pentru dumneavoastră. Un meci fără istoric.

În seara asta am fost penibili, n-aș vrea să găsesc scuze că am jucat în 10, că s-au accidentat Mogoș și Camora, nu. Nu asta e important.

Echipa trebuia să joace în 10 la fel, că jucam împotriva unei echipe din liga a doua. Trebuia să joace și fără antrenor pe bancă. Trebuia să joace indiferent de ce se întâmpla. Nu am ce să spun mai multe, e un meci fără istoric.

Mă gândesc și mâine voi comunica clubului ce decizie am luat. Mă simt umilit. Nu se poate așa ceva. Mă simt umilit. Nu cred că aș putea să-i iert pe băieți după acest eșec, mai ales că era foarte important pentru club. Când văd că nu se respectă culorile unui club și nu se respectă ce spun eu, nu pot să-i iert.

O să mă gândesc bine în seara asta și mâine dimineață anunț la club”, a spus Adrian Mutu, citat de digisport.ro.

La finalul meciului, Mario Camora (37 ani) a ținut capul în pământ. Veteranul ardelenilor nu a putut găsi nicio explicație pentru eșecul usturător și a descris prestația echipei sale ”penibilă”.

”Aveam un traseu foarte bun. Nu avem ce să facem. Trebuie să încercăm să terminăm pe primele trei locuri. La ce efort face patronul, și eu aș fi supărat în locul lui.

Suporterii au tot dreptul să ne înjure. E un rezultat rușinos. Mulți poate au venit de la muncă. Am făcut acest meci penibil.”, a declarat Mario Camora la finalul meciului.

Ce a spus Cristi Balaj, după Corvinul – CFR Cluj 4-0
”Nu mă simt foarte bine. Fizic, fizic. Am plecat mai repede de la stadion, după golul trei. Nu mai puteam să stau în picioare și am plecat mai repede. Nu știu… E sentimentul pe care l-am avut după ce am ratat calificarea cu Pyunik. N-aș vrea să am reacții la cald.

Sunt multe lucruri făcute greșit, dar cea mai mare greșeală este cartonașul roșu primit de Tachtsidis. Vom discuta intern și vom decide dacă va fi pedepsit.

Jucătorii trebuie să strângă rândurile. Ar fi un an ratat dacă nu prindem cupele europene și suntem vinovați toți.

I-am rugat înainte de meci să fie înțelepți, să nu provoace și le-am spus că efortul fizic va face diferența într-un astfel de meci”, a declarat Cristi Balaj.

error: Content is protected !!