Cale liberă spre CFR Cluj! Dan Petrescu, rezultate catastrofale în Coreea de Sud. E la un pas de demitere

Updated on aprilie 3, 2024 Cale liberă spre CFR Cluj! Dan Petrescu, rezultate catastrofale în Coreea de Sud. E la un pas de demitere 1

Dan Petrescu (56 de ani) traversează o situație foarte dificilă la Jeonbuk, care s-a înrăutățit și mai tare după meciul cu Jeju, scor 0-2, din etapa a cincea a campionatului din Coreea de Sud. Presa sud-coreeană a anunțat deja de câteva zile că funcția lui Petrescu e în mare pericol, iar după rezultatul de miercuri n-ar fi o surpriză ca tehnicianul român să fie demis.

Cum n-ar fi o surpriză nici ca înlocuitorul lui Mutu să fie tocmai Petrescu. De altfel, fanii CFR-ului au cerut revenirea “Bursucului” după eșecul umilitor din Cupa României contra Corvinului, scor 0-4, scrie digisport.ro.

Românul riscă demiterea după un început catastrofal de sezon! Astăzi, în etapa a 5-a, Jeonbuk a bifat încă un eșec, 0-2 în deplasare cu Jeju United. După această înfrângere, echipa lui Dan Petrescu e pe ultimul loc în K-League, 12 din 12, cu doar trei puncte. Jeonbuk a înregistrat trei remize și două eșecuri în noua ediție a campionatului.

Cu un asemenea bilanț, Petrescu poate fi pus pe liber de coreeni. El are 38 de partide la Jeonbuk. Bilanțul său: 15 victorii, 11 egaluri, 12 înfrângeri. Golaveraj: 52-44.

Anterior, Petrescu a pregătit-o pe CFR Cluj în trei mandate: iunie 2017 – iunie 2018 (37 meciuri), martie 2019 – noiembrie 2020 (84 de meciuri), august 2021 – iulie 2023 (102 meciuri).

5 titluri de campion al României și o Supercupă sunt trofeele cucerite de Petrescu la formația din Gruia.

Marius Șumudică nu ia în calcul sub nicio formă revenirea la CFR Cluj, după demisia lui Adrian Mutu
La scurt timp anunțul decizia luată de Adrian Mutu, Marius Șumudică (53 ani) a fost întrebat dacă i s-a propus revenirea în Gruia. Antrenorul a transmis că nu a fost căutat de nimeni și a anunțat că nu are de gând să fie din nou tehnicianul ardelenilor.

”Nu m-a căutat nimeni şi nu mă interesează. Nu intră în discuţie o revenire a mea la CFR Cluj în acest moment.”, a declarat Marius Șumudică pentru as.ro.

”Șumi” a antrenat-o pe CFR Cluj o scurtă perioadă, în vara lui 2021. Despărțirea a fost cu scandal, iar înainte să rezilieze contractul antrenorul nu a mai fost primit la antrenamente.

error: Content is protected !!