Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj după umilința de la Hunedoara: „Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj”

Updated on aprilie 3, 2024 Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj după umilința de la Hunedoara: „Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj” 1

Eșecul drastic suferit de CFR Cluj în sferturile de finală ale Cupei României Betano i-a fost fatal lui Adrian Mutu. Tehnicianul dăduse de înțeles încă de marți seara că se gândește la demisie, iar în această dimineață a luat decizia finală.

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile.

A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanță în continuare, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră. E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat.

Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva, ce s-a întâmplat în Cupa României.

Ar fi împotriva principiilor mele de antrenor profesionist și de om. Și a principiilor mele de viață”, este anunțul făcut de Adrian Mutu în exclusivitate pentru FANATIK, imediat după ce a luat decizia de a demisiona de la CFR Cluj.

Adrian Mutu a răbufnit marți seară, după Corvinul – CFR Cluj 4-0, în sferturile Cupei României.

„Nu pot găsi scuze, chiar dacă am avut eliminat și s-au accidentat Camora, Mogos. Echipa trebuia să joace în 10 cu un adversar de Liga 2. Am văzut că alții pot. Trebuia să joace, chiar și fără antrenor pe bancă, cu om în minus, trebuia să joace fotbal. Avem o problemă de atitudine. Începând de la meciul cu Sepsi simt asta.

Nu se poate așa ceva! Sunt umilit. Nu cred că aș putea să îi iert pe jucători după acest eșec. Era foarte important meciul, nu se respectă culorile clubului, nu sunt respectat eu. În cariera mea de jucător, de antrenor, chiar dacă am pierdut, am avut o altă abordare”, a declarat Mutu marți seară.

error: Content is protected !!