(Video) Apare o nouă stație de autobuz în Cluj Napoca. Stația ,,Rubin Patiția”

Updated on aprilie 2, 2024  

(Video) Apare o nouă stație de autobuz în Cluj Napoca. Stația ,,Rubin Patiția” 1

Începând cu data de 4 aprilie 2024, o nouă stație de transport în comun va fi înființată pe Calea Dorobanților, care va deservi mai multe linii, inclusiv pe cele speciale, pentru elevi.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca informează publicul călător că, începând cu data de 4 aprilie, o nouă stație de transport în comun ,,Rubin Patiția” va fi înființată pe Calea Dorobanților, nr. 40, și va deservi liniile 46B, 44, 45 și cursele speciale de elevi E6, E7, E8, E9, E10, E11, E12, E13, E14.

Această măsură sporește accesibilitatea la transport și îmbunătățește mobilitatea urbană pentru locuitorii din zonă, elevii, personalul Liceului pentru Deficiențe de auz, Liceului Special pentru Deficienții de Vedere și a spitalelor din zonă, precum și a pacienților. Noua locație va asigura siguranța călătorilor, fiind amplasată în apropierea trecerii de pietoni.

Program special de circulație în 3 aprilie cu ocazia meciului de fotbal dintre FC Universitatea Cluj – AFC Hermannstadt, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României

În data de 3 aprilie 2024, pentru a facilita deplasarea suporterilor spre și dinspre Cluj Arena , după încheierea meciului de fotbal FC Universitatea Cluj – AFC Hermannstadt, programul de transport public va fi suplimentat pe următoarele linii:

▶ linia de autobuz 30 ( Grigorescu – A. Vlaicu )
▶ liniile de troleibuz 6 ( Bucium – A. Vlaicu ), 1 ( Bucium-Piața 1 Mai ), 25 ( Bucium-str. Unirii )
▶ liniile de tramvai 101 ( Bucium – P-ta Garii) și 102 ( Bucium – Bd. Muncii ).

error: Content is protected !!