Andrea Mandorlini nu a plecat de la CFR Cluj! Pe ce post este angajat fostul antrenor

Updated on aprilie 1, 2024 Andrea Mandorlini nu a plecat de la CFR Cluj! Pe ce post este angajat fostul antrenor 1

CFR Cluj l-a instalat pe Adrian Mutu pe banca tehnică după ce Andrea Mandorlini a fost îndepărtat. Italianul a fost demis în etapa 22, după o înfrângere cu FC Botoșani și o serie de zece meciuri în care a raportat o singură victorie. Cu toate acestea, Andrea Mandorlini n-a părăsit clubul din Gruia.

Andrea Mandorlini este în continuare angajat la echipa din Gruia. O spune chiar finanțatorul Neluțu Varga. „Nu l-am demis, din respect pentru el. A venit cu inima deschisă la noi, a fost corect și loial CFR-ului. El a avut ghinion și era necesară o schimbare, dar nu am vrut să ne certăm sau să rămână cu un gust amar”, a spus finanțatorul clubului ardelean.

Se pare că noua activitate a lui Andrea Mandorlini la CFR este aceea de scouter. „Am stabilit împreună ca el să selecteze jucători pentru academie. Tineri jucători din Spania, Italia, Portugalia”, a dezvăluit Neluțu Varga pentru Prosport. Înțelegerea dintre Nelu Varga și Andrea Mandorlini este ca acest „job” al antrenorului italian să dureze până când tehnicianul își va găsi o nouă echipă pe care să o antreneze.

Recent, tehnicianul de 63 de ani a spus în presa din Italia că așteaptă oferte din România. „Aștept oportunitatea din România. Voi câștiga campionatul pe teren, așa cum am făcut-o mereu în carieră (râde)”, a spus Mandorlini pentru Radio Punto Nuovo.

Cum decurg discuțiile pentru transferul lui Otele în Premier League
Philip Otele (24 de ani) a intrat pe radarul celor de la Brighton, echipă care vrea să îl transfere în această vară. Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, a confirmat că formația din Premier League s-a interesat de Otele, dar că discuțiile privind transferul fotbalului nu sunt înaintate. Formația antrenată de Roberto de Zerbi, fostul jucător al lui CFR Cluj, ar fi pregătită să plătească în schimbul nigerianului nu mai puțin de 3 milioane de lire sterline, aproximativ 3,5 milioane de euro.

Totuși, Varga nu a exclus varianta ca Otele să părăsească formația din Gruia în vară.

„Într-adevăr, Brighton este interesată de Otele! Au fost niște prime contacte, mai ales că la Brighton este un fost jucător apropiat de CFR Cluj. Este vorba despre actualul antrenor, De Zerbi.

Nu am intrat în amănunte. N-aș putea să spun că sunt tratative în momentul de față. Suntem în plin campionat și ei, și noi. Ne luptăm în continuare pentru obiective și nu am aprofundat lucrurile, dar există deja prime contacte.”, a declarat Ioan Varga, citat de digisport.ro.

Jurnalistul Nizaar Kinsella, de la publicația britanică Standard, a anunțat că Brighton insistă pentru Philip Otele și prezintă și suma pe care ar dorit-o CFR Cluj în schimbul nigerianului, adică cea menționată mai sus.

Mai mult, cei de la Football Transfers anunță că ”Pescărușii” i-au planificat deja viitorul atacantului de 24 de ani.

Dacă transferul se va realiza în această vară, Philip Otele nu va rămâne în primul sezon la Brighton. Potrivit sursei citate, nigerianul va fi direct împrumutat la Union Saint-Gilloise, formația din Belgia alături de care colaborează în această privință.

error: Content is protected !!