Ryanair a anunțat programul de vară la Cluj Napoca. 5 rute pe cele 30 de zboruri săptămânale

Updated on martie 29, 2024 Ryanair a anunțat programul de vară la Cluj Napoca. 5 rute pe cele 30 de zboruri săptămânale 1

Ryanair, cea mai importantă companie aeriană din Europa, a lansat astăzi (28 martie) cel mai amplu program de vară (S24) pentru Cluj-Napoca, cu 5 rute către destinații uimitoare precum Bruxelles, Dublin, Londra, Milano și Paris. Ca parte a acestui program S24, Ryanair va transporta 285.000 de pasageri (+40% creștere) de la/la Cluj-Napoca pe cele 30 de zboruri săptămânale, impulsionând economia locală și susținând peste 230 de locuri de muncă.

Programul pentru vara 2024 al Ryanair pentru Cluj-Napoca va include:
-5 rute – Bruxelles Charleroi, Dublin, Londra Stansted, Milano Bergamo, Paris Beauvais
-285.000 de pasageri (+40% față de sezonul de vară 2023)
-Peste 230 de locuri de muncă susținute

Cu toate că Ryanair marchează al cincilea an de operațiuni în Cluj-Napoca, angajamentul său de extindere în regiune rămâne constant. În timp ce Ryanair confirmă că este cea mai fiabilă și cea mai rapidă companie aeriană în România și în Europa, Wizz Air continuă să se restrângă, reducând atât numărul de aeronave, cât și rutele în Europa, alături de cele 20+ rute care au fost anulate din România în această vară.

Începând cu 31 martie 2024, România va fi efectiv parte a zonei Schengen, permițând pasagerilor aerieni un acces mai ușor între statele membre Schengen, cu un total de peste 420 de milioane de cetățeni. Pentru a sărbători acest moment semnificativ, care va aduce beneficii pasagerilor aerieni din România, Ryanair a lansat o campanie de vânzare de bilete pe trei zile, cu tarife începând de la doar 24,99 € disponibile începând de astăzi doar pentru rezervări directe pe ryanair.com.

Mauro Bola, Head of Communication pentru Italia și Mediterana de Est la Ryanair a declarat:

„În calitate de cea mai importantă companie aeriană din Europa, Ryanair este încântată să sărbătorească programul său de vară pentru Cluj-Napoca cu 5 rute care conectează regiunea la destinații uimitoare precum Bruxelles, Dublin, Londra, Milano și Paris. Ca parte a programului de vară 2024 al Ryanair, vom transporta peste 285.000 de pasageri (+40% creștere) de la/la Cluj-Napoca pe cele 30 de zboruri săptămânale, impulsionând economia locală și susținând peste 230 de locuri de muncă.

Angajamentul nostru față de aeroportul Cluj-Napoca și regiune este evident, în timp ce Wizz Air continuă să-și reducă operațiunile europene, tăind atât numărul de aeronave, cât și rutele în Europa, alături de cele 20+ rute care au fost anulate din România în această vară. Pentru a sărbători momentul semnificativ al României care se alătură zonei Schengen, o mișcare care va aduce beneficii pasagerilor aerieni din România, Ryanair a lansat o vânzare de locuri pe trei zile, cu tarife începând de la doar 24,99 € disponibile începând de astăzi doar pentru rezervări pe ryanair.com.”

David Ciceo, CEO, Aeroportul Internațional Cluj a declarat: „Salutăm anunțul privind frecvențele crescute și numărul de pasageri de către Ryanair pentru destinațiile operate în S24 de la Aeroportul Internațional Cluj și apreciem în mod deosebit angajamentul lor. Această extindere nu numai că reflectă încrederea Ryanair în Aeroportul Internațional Cluj, ci subliniază și cererea tot mai mare pentru călătoriile aeriene în regiunea noastră.

Suntem încântați să ne întărim parteneriatul cu Ryanair și să îmbunătățim conectivitatea pentru pasagerii noștri. Aceste frecvențe crescute vor oferi mai multe opțiuni și flexibilitate pentru călători, fie că sunt în scopuri de afaceri sau de agrement.

La Aeroportul Internațional Cluj, ne angajăm să îmbunătățim continuu serviciile și facilitățile noastre pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale pasagerilor noștri. Vom continua să lucrăm îndeaproape cu Ryanair pentru a extinde în continuare rețeaua noastră de rute și pentru a îmbunătăți experiența generală de călătorie pentru toți cei care aleg să călătorească de la Cluj.”

error: Content is protected !!