Irinel Columbeanu și-a donat darul de 50.000 de euro de la nunta cu Monica Gabor. A ajutat mai multe persoane din Cluj să își găsească un adăpost mai bun

Updated on martie 28, 2024 Irinel Columbeanu și-a donat darul de 50.000 de euro de la nunta cu Monica Gabor. A ajutat mai multe persoane din Cluj să își găsească un adăpost mai bun 1

Irinel Columbeanu nu a uitat nici acum spectaculoasa nuntă cu Monica Gabor, eveniment care a avut loc la vila lui de la Izvorani. Fostul milionar, care a ajuns să trăiască la azil, a dezvăluit și ce a făcut cu darul impresionant pe la care strâns atunci.

La evenimentul de lux, Invitații au avut parte de o plimbare cu vaporul pe lacul Snagov, urmată de o masă rafinată cu 11 feluri de mâncare sofisticată. Oaspeții, care au avut dare de mână, le-au oferit mirilor cadou de nuntă sumă impresionante. 50.000 de euro au strâns Irinel Columbeanu și Monica Gabor, bani pe care i-au donat.

În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Irinel Columbeanu a dezvăluit: „Binele se face în liniște. (…) Nu mă simt tentat să dezvălui, cu toate că am fost la Constanța cu banii pe care i-am strâns după nuntă, i-am donat mamei unei fetițe care avea probleme. Da, 50.000 de euro. Am fost și pe la Cluj și am ajutat niște persoane, cât să își găsească un adăpost mai bun’, a spus Irinel Columbeanu, citat de avantaje.ro.

După ce și-a pierdut averea, Irinel Columbeanu și-a încercat norocul și ca scriitor și a publicat o trilogie, însă fără succes. Mai mult, în cea de-a treia sa carte, „Chintesența’, el a dezvăluit mesajul dureros pe care Monica Gabor i l-a transmis, cel în care i-a cerut divorțul. Se întâmpla acum mai bine de 10 ani. El a dezvăluit într-o emisiune TV și care a fost adevăratul motiv al divorțului.

La acea vreme, presa scria despre o posibilă aventură a omului de afaceri cu două tinere blonde, într-un jacuzzi, în timp ce Monica era plecată în America. După acest episod, Monica Gabor ar fi cerut divorțul.

Irinel Columbeanu a transcris în cartea lui mesajul pe care Monica Gabor i l-a scris, în care a cerut divorțul. „Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica’, a notat în cartea sa Irinel Columbeanu.

Ulterior, el a recunoscut că regretă amarnic divorțul. Irinel Columbeanu s-a destăinuit într-o emisiune TV și a spus adevăratele motive care au dus la despărțirea de frumoasa Monica Gabor. Astfel, se pare că Monica Gabor l-ar fi prins pe fostul milionar în timp ce o înșela cu două domnișoare blonde. Chiar dacă totul s-a întâmplat virtual, acesta a fost un motiv suficient pentru ca fostul fotomodel să ceară despărțirea.

‘Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!’, a declarat Irinel Columbeanu la un post de televiziune.

error: Content is protected !!