Nelu Varga pregătește o „revoluție” la CFR. Transferuri masive, de top, pentru a transforma CFR Cluj într-o forță în Europa

Updated on martie 25, 2024 stiri din Cluj, stiri locale Cluj, stiri Cluj, stiri Cluj Napoca, stiri din Cluj Napoca, stiri Cluj, cfr cluj,

Neluțu Varga a vorbit despre obiectivul pe care și l-a propus în viitor și anunță că are de gând să facă investiții masive, pentru a le lua fața lui Gigi Becali și Dan Șucu, finanțatorii de la FCSB, respectiv Rapid. „Intrăm cu investițiile pentru a crea o echipă de forță, care să ne ofere satisfacții și în Europa, cum s-a mai întâmplat. În acest moment suntem la luptă, dar ne dorim să ridicăm nivelul. Am vrut să echilibrez clubul. Am văzut că se scriu prostii, că nu plătesc salariile de șase luni.

Cum să nu plătesc de șase luni, când ești monitorizat de UEFA la fiecare trei luni? În 31 ianuarie eram la zero datorii. Cum să acumulez datorii de șase luni? O singură lună avem restanță, dar asta nu înseamnă că ai probleme, e un echilibru pe care fiecare club și-l reglează cum poate”, a transmis patronul CFR-ului într-un interviu pentru Prosport.

Adrian Mutu, atenționat de Ioan Varga: ”M-am așteptat la altceva”
Ioan Varga s-a declarat dezamăgit de jocul prestat în ultimele partide de către elevii lui Adrian Mutu. Mai mult, patronul celor de la CFR Cluj a anunțat că obiectivul formației din Gruia este ”minim locul 2”. ”Normal că m-am așteptat la altceva. Nu mi-a displăcut jocul, dar nu mi-a plăcut că nu am câștigat. Dar am avut ghinion. Au fost 22 de ocazii. nu pot să îl condamn pe Mutu pentru înfrângere. Echipa a jucat.

Deocamdată este în grafic. Dacă face ce are de făcut, totul va merge bine. Nimic nu e terminat. Șansele să-și îndeplinească obiectivul sunt foarte mari.

(N.r. Care este obiectivul?) Minim locul 2. Obiectivul pe care l-am pus este minim locul 2, dar bineînțeles că vrem titlul. Anul acesta a fost un an de reconstrucție și nu am fost așa exigent, dar nu înseamnă că am lăsat garda jos. (N.r. Ce se întâmplă dacă nu-şi îndeplinește obiectivul) Discutăm, reanalizăm”, a declarat Ioan Varga, citat de digisport.ro.

Cristi Balaj: ”Domnul Varga mi-a spus că vrea să rămân pe viață la CFR Cluj”
Într-o intervenție telefonică la Digi Sport Special, Cristi Balaj a dezvăluit că va rămâne în continuare președintele celor de la CFR. Mai mult, oficialul ardelenilor a dezvăluit că nu există restanțe salariale.

”Legat de situația financiară, domnul Varga și-a onorat promisiunile, deci suntem în grafic. Nu le pot numi restanțe atâta timp când am cerut să primesc altfel banii, am vrut să investesc în ceva. Repet, ne-am înțeles de fiecare dată și nu știu de unde au apărut acele speculații.

S-a discutat despre o solicitare a unui eventual faliment. Era vorba doar de o solicitarea a unei firme de echipament sportiv din Brașov care a intrat în faliment, iar noi doar am făcut solicitarea de a sta la masa credală.

Îmi expiră contractul la vară, tot din discuția pe care am avut-o cu domnul Varga mi-a spus că vrea să rămân pe viață la CFR Cluj și mi-a spus-o de curând. Deci este doar o formalitate. Mă simt foarte bine aici, îmi place. E schimbată situația din ultimii ani, dar acum facem un pas în spate doar pentru a ne lua avânt”, a spus Cristi Balaj, la Digi Sport Special.

error: Content is protected !!